Connect with us

Știri

Horoscop săptămânal 17-23 aprilie 2017 Oana Hanganu – LEU

Horoscop săptămânal 17-23 aprilie 2017 Oana Hanganu – LEU. Leii sunt favorizați de astre: călătoresc și mulți dintre ei pot câștiga la loto.

Leii încep săptămâna cu Venus, „Micul Benefic” din astrologie, în mers direct, în casa a VIII-a, iar asta înseamnă că „Iepurașul” este foarte darnic cu ei și le va aduce și bani, și cadouri și multe vești bune. Ar putea fi chiar mai darnic dacă Leii ar renunța la orgoliu și la dorința de  a fi vedetele familiei, grupului de prieteni sau echipei în care lucrează. Leilor le va fi cam greu să facă asta pentru că în primele zile ale săptămânii, planeta Marte se află în zodia Taur, unde, în noaptea de miercuri spre joi, va veni și Soarele, accentuând tendința lor de a-i domina pe cei din jur.

Dar astrele sunt de partea Leilor chiar de luni, când se formează un „trigon” între Soare și Saturn, aducându-le nativilor succes în dragoste, armonie în cuplu, relații minunate cu copiii și, unora dintre ei, noroc la loto. Iar Leii singuri se pot îndrăgosti la prima vedere în timpul unei călătorii sau își pot găsi „jumătatea” pe internet.

Pe internet își pot găsi Leii și parteneri de afaceri sau colaborări, mai ales din data de 20 aprilie, când Soarele ajunge în sectorul Carierei din astrograma lor. Din 20 aprilie, Leii sunt apreciați de persoane importante, ajung în „cercuri înalte” și își consolidează imaginea și statutul profesional.

Din 21 aprilie, când Mercur retrograd ajunge în zodia Berbec, Leii iau parte la numeroase evenimente și multe dintre acestea sunt organizate de firme cu care nativii au mai colaborat.  Totodată, din 21 aprilie, Leii au șanse mari să călătorească în străinătate și tot atunci începe o perioadă de mari schimbări legate de sănătate și stil de viață. Pluton retrograd afectează casa  aVI-a din astrograma Leilor, iar aceștia își pot rezolva probleme vechi de sănătate, pot afla despre metode de tratament revoluționare sau decid că e momentul potrivit pentru o nouă dietă.

Pluton va fi în mișcare retrogradă în zodia Capricorn până la sfârșitul lui septembrie și le va aduce Leilor și mari schimbări în viața profesională, unii nativi optând chiar pentru o nouă carieră. Totuși, Leii ar trebui să nu ia nicio decizie radicală înainte de data de 4 Mai.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top