Connect with us

Știri

Horoscop săptămânal 17-23 aprilie 2017 Oana Hanganu – RAC

Horoscop săptămânal 17-23 aprilie 2017 Oana Hanganu – RAC. Racii se pot îndrăgosti de persoane despre care altădată ar fi spus că „nu sunt genul lor”

Profesional, Racilor „le merge bine”: chiar în prima zi a săptămânii se formează un „trigon” între Soare, aflat în sectorul Carierei și Saturn, aflat în sectorul Profesiei din astrograma lor. Acest „trigon” le aduce nativilor, luni și în următoarele zile, vești importante și succes.

Succesul este și mai clar începând de joi, când Soarele se află, deja, în zodia Taur și formează o „conjuncție” cu planeta Mercur. Racii află că au promovat un examen, posibil cu o notă mai mare decât s-ar fi așteptat sau că vor fi „avansați” la serviciu.

Tot la mijlocul săptămânii Racii pot primi o ofertă de muncă avantajoasă, dar e bine să nu se grăbească să o accepte înainte de a clarifica toate detaliile, inclusiv cele legate de seriozitatea posibilului nou angajator.

În același timp, trebuie să fie discreți și să nu vorbească despre planurile lor cu prea multă lume. Mercur este, încă, retrograd și informațiile, situațiile, ofertele sau atitudinea celor din jur se schimbă de la o zi la alta.

În plus,  din 21 aprilie, planeta Marte intră în zodia Gemeni, adică în „casa Secretelor” din astrograma Racilor, iar acești nativi pot să rateze oportunități profesionale din cauza unor informații care ajung, mai mult sau mai puțin denaturate, la urechile actualilor șefi.

Intrarea Soarelui în zodia Taur înseamnă și începutul unei perioade în care loialitatea prietenilor vechi va fi pusă la încercare, astfel că după patru săptămâni, când Soarele se va muta în Gemeni, Racii vor ști pe cine se pot baza cu adevărat, pe termen lung.

Dar Soarele aflat în semnul Taurului aduce și prieteni noi, mulți dintre ei provenind din același mediu profesional ca și nativii Rac. Și Iubirea, poate fi legată de mediul profesional: Racii singuri își pot găsi sufletul-pereche fie la serviciu, fie luând parte la un eveniment organizat de firma la care lucrează, fie în timpul unei călătorii în străinătate.

Prezența planetei Venus în zodia Pești poate însemna, pentru Raci și o schimbare a „gusturilor”, nativii îndrăgostindu-se acum de persoane despre care altădată ar fi spus că „nu sunt genul lor”. Mai mult, acum Racii nu mai sunt nici conservatori, nici tradiționaliști, iar alegerile pe care le fac îi surprind chiar și pe ei înșiși.

Racii care au, deja, o relație, sunt  încurajați de persoana iubită să facă pașii necesari pentru a-și consolida cariera, dar Jupiter retrograd, aflat în zodia Balanței, le cere să păstreze echilibrul între familie și profesie. Păstrarea acestui echilibru este cu atât mai necesar cu cât prezența Marte și Saturn le cer să dea o mai mare atenție sănătății.

1 Comment

1 Comment

  1. mihaila alexandru

    2017-04-16T19:52:20+03:00 at 19:52

    SUPER

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top