Connect with us

Știri

Horoscop săptămânal 17-23 aprilie 2017 Oana Hanganu – SCORPION

Horoscop săptămânal 17-23 aprilie 2017 Oana Hanganu – SCORPIONÎn această săptămână, Scorpionii au noroc în dragoste, dar și noroc de bani.

Pentru Scorpioni, săptămâna începe cu noroc în iubire și noroc financiar! Venus, planeta Iubirii, aflată chiar în „casa Iubirii” din astrograma Scorpionilor a revenit, din 15 aprilie, la mersul direct și poate anula tensiunile mai vechi din cuplu.

Iar în prima zi a săptămânii,  Soarele, aflat încă în zodia Berbec și în sectorul Profesiei Scorpionilor, este în relații armonioase cu planeta Saturn, aflată în sectorul Finanțelor nativilor.  

Astfel, Scorpionii se bucură de armonie în cuplu, primesc declarații și dovezi de iubire, iar resursele financiare de care dispun le permit să îi răsfețe pe cei dragi. Și cum, în astrologie, „casa Iubirii” se referă și la copii, Scorpionii pot primi, luni, vești legate de succesul profesional al unui copil.

În plan profesional, Scorpionii primesc vești bune de la locul de muncă sau legate de un nou loc de muncă.

„Atmosfera astrală” rămâne favorabilă și în ziua de 20 aprilie, când Soarele ajunge în zodia Taur și formează o „conjuncție” cu Mercur, planeta Afacerilor și Comunicării. Astfel, Scorpionii primesc propuneri de colaborare, posibil de la foști colegi  sau primesc vești bune de la actualul loc de muncă.

Și, pentru că în 21 aprilie ,  Marte intră în zodia Gemenilor, Scorpionii au șanse foarte mari să primească un bonus pentru o activitate desfășurată în trecut sau să primească, în sfârșit, o sumă de bani pe care le-o datora cineva.

Marte în Gemeni influențează „casa avantajelor obținute prin intermediul altora”, denumită și „casa resurselor comune” sau „casa bonusurilor și comisioanelor”.

De asemenea, intrarea lui Marte în zodia Gemeni mărește șansele Scorpionilor de a primi o finanțare, dar Saturn retrograd , aflat în sectorul  Financiar din astrogramă, le cere să nu își facă iluzii prea mari pentru că suma obținută va fi mai mică decât cea solicitată .

Marte în Gemeni poate însemna, pentru Scorpioni și nevoia de a „lupta” pentru niște drepturi financiare, iar Jupiter aflat în zodia Balanței le amplifică șansele. Scorpionii care se luptă în instanță pentru salarii sau alte drepturi patrimoniale au  astrele de partea lor, chiar dacă decizia oficială va veni după data de 4 mai.

Finanțele Scorpionilor sunt influențate și de tranzitul retrograd al planetei Mercur prin zodia Berbec, tranzit care începe în data de 21 aprilie.

Mercur în Berbec înseamnă, pentru Scorpioni, surse suplimentare de venit sau profit din activități legate de comunicare, transport sau comerț, iar Luna Nouă din 26 aprilie le vor oferi  numeroase ocazii de a cunoaște persoane speciale, care le pot deveni partenri pe termen lung.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top