Connect with us

Știri

Horoscop săptămânal 17-23 aprilie 2017 Oana Hanganu – TAUR

Horoscop săptămânal 17-23 aprilie 2017 Oana Hanganu – TAUR. Taurii au bani,  fac investiții și rezolvă probleme de natură juridică.

Taurii încep săptămâna ajutați de Venus, planeta care îi patronează, în zodia Pești și în sectorul Prietenilor din astrograma lor: primesc o mulțime de invitații și de cadouri, se revăd cu prieteni vechi și, unii dintre ei, chiar se îndrăgostesc.

În noaptea de 19 spre 20 aprilie, Taurii primesc și ajutorul Soarelui care intră în zodia lor și le aduce numeroase oportunități, noroc și succes. Aici se află și Mercur retrograd, dar și Marte, ziua de 20 aprilie fiind una în care nativii Taur pot rezolva probleme din trecut, legate de bani sau de afaceri sau pot pleca într-o călătorie pe care au tot amânat-o.

Din 21 aprilie, planeta Marte se mută în zodia Gemeni și în sectorul Finanțelor din astrograma Taurilor, care devin mai ambițioși, mai energici și  hotărâți să câștige mai mulți bani.

Iar banii vor veni , dar vor fi cheltuiți destul de rapid pentru achitarea unor datorii sau pentru investiții pe care Taurii vor fi sfătuiți să le facă.

Mercur retrograd ajunge, tot în ziua de 21 aprilie, în zodia Berbec și în „casa Trecutului și a Secretelor” din astrograma Taurilor, iar Venus le susține relațiile cu prietenii și cu „rețeaua profesională”. Astfel, Taurii pot primi informații utile privind anumite oportunități de afaceri sau pot fi invitați să facă parte dintr-o organizație profesională sau pot fi invitați la evenimente „exclusiviste”. Și tote acestea presupun cheltuieli suplimentare pentru că Taurii știu mai bine decât oricine că „Obrazul subțire cu cheltuială se ține”.

Mercur este, însă, așa cum spuneam, retrograd, riscul unor probleme de comunicare fiind „activ” până la începutul lunii mai. În plus, vineri se va forma un „careu” între planetele Venus și Saturn. În aceste condiții, există riscul ca opiniile exprimate de nativii Taur să nu fie apreciate de cei din jur sau, mai degrabă, să nu fie corect percepute. Tocmai de aceea, Taurii care au de susținut o prelegere, o lucrare sau un examen, trebuie să sa înarmeze cu răbdare și mai ales cu date, informații, grafice sau alte documente care le-ar putea susține și confirma ideile.

Date, grafice și alte analize le sunt de folos și Taurilor care, începând din 21 aprilie, vor cere o mărire de salariu sau vor concura pentru un job mai bun. Marte aflat în Gemeni „îi împinge de la spate” să ceară ca munca lor să fie nu doar apreciată, ci și mai „consistent” remunerată, dar schimbările dorite se vor petrece după data de 26 aprilie, când va fi Lună Nouă în semnul Taurului.

Deocamdată, Taurii ar trebui să se concentreze pe rezolvarea unor probleme de natură juridică, dacă au. În 21 aprilie începe tranzitul retrograd al planetei Pluton în Capricorn, care îndreaptă atenția Taurilor spre contracte, moșteniri, procese ori alte chestiuni legate de instituții și autorități. Astrele vor fi de partea nativilor Taur, chiar dacă soluțiile nu vor veni exact în momentul dorit sau în forma așteptată de aceștia.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top