Connect with us
Horoscop 4 septembrie 2017. Vărsătorii visează alături de persoana iubită

Știri

Horoscop săptămânal 17-23 aprilie 2017 Oana Hanganu – VĂRSĂTOR

Horoscop săptămânal 17-23 aprilie 2017 Oana Hanganu – VĂRSĂTOR. Vărsătorii vor să își cumpere cel mai „smart” telefon și cea mai performantă tabletă.

Vărsătorii au, încă din 15 aprilie, susținerea planetei Venus în plan financiar. Revenirea „Micului Benefic” la mersul direct îi ajută pe Vărsători să nu rămână „descoperiți” și să dispună de resursele necesare atunci când vor să facă o investiție sau o achiziție. Iar acum Vărsătorii sunt foarte „receptivi” la tendințele modei și mai pasionați decât oricând de tot ce e nou în materie de tehnologie și device-uri electronice.

Din 21 aprilie, Mercur se va muta în zodia Berbec și în sectorul Comhnicării din astrograma Vărsătorilor, așa că aceștia își vor dori cel mai „smart”telefon, cea mai performantă tabletă, cea mai rapidă mașină etc.

Dar, cum Mercur, „planeta Comunicării și Comerțului” este în „mers retrograd”, astfel de achiziții ar trebui amânate până la începutul lunii mai.  Tentația este, totuși, destul de mare, iar Vărsătorii pot să se certe cu persoana iubită pornind de la divergențele legate tocmai de cumpărături și administrarea bugetului comun.

Marte va părăsi zodia Taur în data de 21 aprilie și se va muta în Gemeni, provocând tot felul de tensiuni în cuplu. Dar prezența lui  Marte în „casa Iubirii” are și urmări pozitive pentru că aduce un plus de energie, magnetism și senzualitate în relațiile „cu vechime”, iar în cele „proaspete”, mai multă îndrăzneală.

Pe cei singuri, Marte „îi scoate din casă” , îi face atrăgători și le sporește șansele de a întâlni pe „cineva”.

Tot în data de 21 aprilie  va începe tranzitul retrograd al planetei Pluton în zodia Capricorn, care îi va ajuta pe Vărsători să își analizeze trecutul și să nu mai repete greșelile, inclusiv cele care au afectat relația de cuplu și viața de familie. Pentru acești nativi începe o perioadă în care pot scăpa de regrete și resentimente și se pot împăca, într-adevăr, cu trecutul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top