Connect with us
Horoscop Minerva 14-20 octombrie Scorpion - Ești mai încrezător

Știri

Horoscop săptămânal 18-24 decembrie 2017 Scorpion – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 18-24 decembrie 2017 Scorpion – Oana Hanganu. Scorpionii trebuie să fie foarte atenți la toate detaliile atunci când acceptă o ofertă sau semnează un contract

Horoscopul săptămânii 18-24 decembrie pentru zodia Scorpion anunță noi oportunități financiare, dar și cheltuieli exagerate, multe dintre ele fiind absolut necesare pentru plata unor datorii.

Oportunitățile financiare pot să apară chiar în jurul datei de 18 decembrie, când va fi Lună Nouă în zodia Săgetător și în sectorul Banilor din astrograma Scorpionilor.

Dar la momentul de Lună Nouă, planeta Afacerilor, Mercur, va fi în mers retrograd în semnul Săgetătorului și tot acolo se va afla și Saturn, care aduce piedici și provocări.

Din acest motiv, Scorpionii care primesc o ofertă  de muncă în această perioadă trebuie să citească foarte atent orice contract, dar și să  afle cât mai multe informații despre posibilul angajator.

Astfel, se vor feri de surprize neplăcute și de dezamagiriri ulterioare legate de plata salariului cu întârziere sau de nerespectarea contractului.

Mercur va reveni la mersul direct în ziua de 23 decembrie și, până în 11 ianuarie 2018,  le va aduce Scorpionilor noroc în plan financiar. Deocamdată, Mercur retrograd va provoca unele încurcături, dar va avea și efecte pozitive, incurajandu-i pe nativi să reia legatura cu foști colegi sau să relanseze vechi proiecte și afaceri.

În 20 decembrie, Saturn va părăsi zodia Săgetător și va ajunge în Capricorn, unde va rămâne aproape 3ani.

În acest timp, le va cere Scorpionilor să  dea dovadă de multă seriozitate, de maturitate și responsabilitate în tot ceea ce este legat de comunicare, afaceri sau contracte, dar și în relațiile cu frații sau vecinii.

Scorpionii trebuie să fie foarte atenți la toate clauzele din contractele pe care le semnează, în special dacă acestea au caracter financiar, eventualele încălcări ale prevederilor contractuale fiind mai aspru sancționate.

Nativii care au luat (sau vor lua) credite pe care nu le pot rambursa trebuie să fie foarte atenți la aspectul menționat!

Saturn în Capricorn va acționa împreună cu Pluton, planeta Transformării, aflată în această zodie încă din 2008.

În 21 decembrie, în Capricorn va ajunge și Soarele, iar acest moment le poate aduce nativilor invitații, oferte sau călătorii, pentru care Venus (aflată în casa Banilor) le va cere să facă o serie de cheltuieli suplimentare sau neprogramate.

Dar prezența Soarelui și a planetelor Saturn și Pluton în Capricorn va influența și relația nativilor Scorpion cu frații sau cu vecinii. S-ar putea ca Scorpionii să își viziteze frații sau să petreacă sărbătorile împreună cu aceștia.

Relația Scorpionilor cu frații lor va fi marcată, până în 2020, de Saturn. Acesta le va cere nativilor să gestioneze cu maturitate relația cu frații și să renunțe la conflicte sau va provoca diverse situații în care Scorpionii vor trebui să intervină și să își ajute rudele.

În ziua de 25 decembrie, în Capricorn va ajunge și Venus care va consolida sau, după caz, va reface armonia în relațiile Scorpionilor cu familia. Dar despre toate acestea, veți afla mai multe din horoscopul săptămânii viitoare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top