Connect with us
Horoscop Minerva 14-20 octombrie Vărsător

Știri

Horoscop săptămânal 18-24 decembrie 2017 Vărsător – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 18-24 decembrie 2017 Vărsător – Oana Hanganu. Vărsătorii își fac noi prieteni, dar trebuie să nu vorbească prea mult despre ei înșiși sau despre proiectele lor.

Horoscopul săptămânii 18-24 decembrie pentru zodia Vărsător pune accent pe relațiile nativilor cu prietenii, pe nevoia de detașare de trecut și pe stabilirea unor planuri de viitor realiste.

Luna Nouă din data de 18 decembrie le poate aduce Vărsătorilor șansa de a-și extinde cercul social, de a fi acceptați sau invitați în organizații sau grupuri profesionale respectate, precum și noi oportunități de afirmare și de promovare, în special pe internet.

Deasemenea, această Lună Nouă îi va ajuta pe  Vărsători să își evalueze prieteniile și să ia decizii importante legate de acestea. Unii vor decide că e mai bine să renunțe la anumiți prieteni, în timp ce alții, dimpotrivă, vor dori consolidarea unor vechi relații.

Asupra deciziilor luate acum nativii ar putea să revină după data de 23 decembrie, când Mercur va reveni la mersul direct.

Un alt eveniment important din această săptămână va avea loc miercuri, 20 decembrie. Atunci, Saturn va intra în zodia Capricorn și în cada Trecutului și a secretelor din astrograma Vărsătorilor.

Saturn, supranumit „Marele Profesor” în astrologie, va rămâne în Capricorn până în primăvara anului 2020, iar lecția karmică pe care a pregătit-o pentru Vărsători se va referi la relația acestora cu trecutul și la modul în care nativii știu sa păstreze secretele și să gestioneze, cu responsabilitate, informațiile pe care le primesc sau la care au acces.

Se poate spune că discreția și eliberarea de trecut, iertarea și renunțarea la amintiri, frustrări, principii sau idei care nu le mai sunt de folos reprezintă coordonatele lecției karmice pe care Vărsătorii trebuie să o învețe în perioada cu Saturn în Capricorn.

Un alt eveniment important din această săptămână va avea loc în ziua de 21 decembrie, când Soarele va intra în zodia Capricorn.

Pentru Vărsători, în 21 decembrie va începe o perioadă ce va dura o lună de zile, în care ei își pot pregăti proiectele personale sau planurile de viitor pe care le vor pune in practică după ce Soarele va intra în zodia lor.

După solstițiul de iarnă marcat de intrarea Soarelui în Capricorn, va urma un alt eveniment așteptat de toți cei care vor să plece în vacanță (și nu numai de ei).

Este vorba de revenirea planetei Mercur la mersul direct, în 23 decembrie. Mercur va rămâne în zodia Săgetător până în luna ianuarie 2018 și, în cazul Vărsătorilor, va dinamiza casa Prietenilor din astrogramă.

Se poate spune că Vărsătorii nu vor sta acasă de sărbători și că prietenii adevărați le vor fi alături.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top