Connect with us
Horoscop săptămânal 18-24 septembrie 2017 Balanță - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 18-24 septembrie 2017 Balanță – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 18-24 septembrie 2017 Balanță – Oana Hanganu. Balanțele au noroc. Soarele ajunge în zodia lor, unde se află, deja, Marele Benefic Jupiter.

Horoscopul săptămânii 18-24 septembrie pentru zodia Balanță anunță implicarea în acțiuni caritabile sau pregătirea unor noi proiecte.

Luni, 18 septembrie, Balanțele își pot găsi un partener de afaceri sau unul sentimental pe internet sau prin intermediul unor prieteni.

Marți, 19 septembrie, la serviciu pot circula tot felul de informații contradictorii legate de program, atribuții sau șefi. Majoritatea vor fi  simple zvonuri.

Miercuri, 20 septembrie, Venus va intra în Fecioară, accentuând tendința multor Balanțe de a trăi în trecut și de a-l compara pe actualul partener cu fostul.

Tot miercuri va fi Lună Nouă în zodia Fecioară, un moment potrivit pentru ca Balanțele să renunțe la prejudecăți sau tabieturi. De asemenea, Luna Nouă le va motiva să se implice în proiecte caritabile

Joi, 21 septembrie, Balanțele vor lipsi de la un eveniment de familie, spre nemulțumirea părinților.

Vineri, 22 septembrie, Soarele va intra în zodia Balanță, unde se află și Marele Benefic Jupiter.  

Soarele în zodia lor le dă Balanțelor energie, curaj și ambiție, dar planetele aflate în zodia Fecioară le cer să își pregătească, temeinic, proiectele personale.

Weekend-ul 23-24 septembrie le poate aduce Balanțelor cadouri sau bani din recuperarea unor datorii sau din activități desfășurate cu ceva timp în urmă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top