Connect with us
horoscop 26 octombrie 2017

Știri

Horoscop săptămânal 18-24 septembrie 2017 Pești – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 18-24 septembrie 2017 Pești – Oana Hanganu. Peștii devin mai pretențioși în cuplu. Cei singuri nu renunță să viseze la iubirea ideală.

Horoscopul săptămânii 18-24 septembrie pentru zodia Pești anunță decizii radicale privind parteneriatele de orice fel.

Luni, 18 septembrie, Peștii vor fi tranșanți și critici, vor „tăia în carne vie”, fără să le pese că se ceartă cu partenerul de viață sau cu prietenii.

Marți, 19 septembrie, Peștii vor oscila între admirație și resentimente în relația cu persoana iubită.

Miercuri, 20 septembrie, Venus va ajunge în casa Parteneriatelor din astrograma Peștilor. Nativii care au, deja, o relație vor reveni la sentimente mai bune și vor fi mai înțelegători și mai  afectuoși, iar cei singuri vor suferi că nu și-au găsit, încă, pe cineva.

Tot miercuri va fi Lună Nouă în zodia Fecioară, aducând schimbări în viața de cuplu și în colaborările profesionale ale nativilor Pești.

Este vorba în primul rând de o schimbare de atitudine: Peștii vor deveni mai pretențioși, mai critici în relațiile actuale. Cei singuri nu vor renunța să viseze la iubirea ideală.

Intrarea Soarelui în zodia Balanță în ziua de 22 septembrie va intensifica focul pasiunii în relația de cuplu actuală a nativilor Pești, iar în cazul multora dintre ei, poate însemna și o sarcină sau nașterea unui copil.

Pentru Peștii singuri, prezența Soarelui și a planetei Jupiter în zodia Balanței poate însemna chef de aventuri și succes în amor.

În weekend-ul 23-24 septembrie, Peștii pot pleca într-o călătorie împreună cu partenerul de viață sau, dacă sunt singuri, își pot întâlni marea iubire în timpul unei călătorii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top