Categorii Știri

Horoscop săptămânal 19-25 iunie Oana Hanganu Balanță

Horoscop săptămânal 19-25 iunie Oana Hanganu Balanță. Balanțele trebuie să se adapteze rapid la schimbările din carieră și să nu rateze oportunități din cauza nehotărârii.

Balanțele încep săptămâna cu o agendă încărcată și mult chef de muncă.

Marte, planeta Acțiunii, se află în sectorul Carierei din astrograma lor și le dă energie, ambiție și puterea de a se implica în mai multe proiecte.

Jupiter este un aliat puternic al zodiei Balanța și o înscrie în Crucea cardinală care marchează luna iunie.

Crucea cardinală se formează pe segmentele Berbec-Balanță și Rac-Capricorn și aduce schimbări majore, care impun adaptarea rapidă a nativilor.

Pentru Balanțe, schimbările majore vizează cariera, iar săptămâna 19-25 iunie poate fi decisivă în acest sens.

Iar toate acestea, pentru că în data de 21 iunie, în sectorul Carierei din astrograma Balanțelor vor intra Soarele și  Mercur, planeta Comunicării, Afacerilor și Călătoriilor.

Mai mult, Luna Nouă din data de 24 iunie va avea loc în zodia Rac și în același sector al Carierei din astrograma Balanțelor.

Astfel, săptămâna vine cu schimbări majore, cu propuneri de colaborare neașteptate, cu oportunități care trebuie valorificate rapid.

Balanțele trebuie să nu mai amâne luarea deciziilor și să nu mai despice firul în 4, pentru a nu-și anula șansele.

Astrele sunt de partea Balanțelor și în rezolvarea unor probleme legate de casă, iar în weekend, planetele Venus și Pluton cresc șansele nativilor de a primi cadouri, donații sau finanțări pentru achiziții valoroase.

În planul relațiilor, surprizele se țin lanț pentru că Uranus, planeta Marilor surprize, se află, încă, în sectorul Parteneriatelor din astrograma lor.

Acest articol a fost actualizat la: 2017-06-14T17:17:14+03:00 17:17

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More