Connect with us

Știri

Horoscop săptămânal 19-25 iunie Oana Hanganu Berbec

Horoscop săptămânal 19-25 iunie Oana Hanganu Berbec. Berbecii trec printr-o perioadă de schimbări legate de familie. Unii doresc să se așeze la casa lor.

Horoscopul săptămânii 19-25 iunie pentru zodia Berbec anunță schimbări legate de familie sau de locuință.

Luna Nouă din data de 24 iunie se va forma chiar în sectorul Familiei din astrograma Berbecilor, anunțând schimbări în structura familiei (de exemplu, prin nașterea unui copil), schimbarea locuinței sau rezolvarea unor probleme juridice legate de un teren sau o casă.

Dar, până în 24 iunie, Berbecii se bucură de susținere astrelor în plan sentimental și partenerial, însă trebuie să accepte că nu au dreptate întotdeauna.

Luni, comunicarea cu persoana iubită este lipsită de tensiuni, iar sentimentele și încrederea reciprocă întăresc relația de cuplu.

Mulți nativi Berbec se vor gândi ca e vremea să „se așeze la casa lor”, iar dacă sunt singuri, s-ar putea să se îndrăgostească la prima vedere.

Marți, Berbecii vor pleca într-o călătorie  sau vor fi invitați, în ultimul moment, la un eveniment.

Miercuri, Soarele și planeta Mercur se vor muta în zodia Rac și în zona „Casei și Familiei” din astrograma Berbecilor, îndreptând atenția acestora spre rudele apropiate și locuință.

Joi și vineri, există riscul unor tensiuni  în cuplu din cauza bugetului familiei, insuficient pentru lista de cumpărături sau pentru planurile de vacanță stabilite de Berbeci.

În plan profesional, Berbecii  trebuie să dea dovadă de tact și răbdare pentru a obține sprijinul tuturor colaboratorilor pentru un nou proiect sau investiție

Sâmbătă  va fi Lună Nouă în zodia Rac, iar  Berbecii vor fi cuprinși de nostalgie . Vor prefera să își petreacă weekend-ul în casa părintească sau în compania unor rude foarte dragi, spre nemulțumirea partenerului de viață.

Luna Nouă în zodia Rac poate însemna, pentru unii nativi Berbec, vești bune legate de casă ori chiar de nașterea unui copil.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top