Connect with us
Horoscop Minerva 7 - 13 octombrie Capricorn. Nu aștepta apelul telefonic inevitabil

Știri

Horoscop săptămânal 19-25 iunie Oana Hanganu Capricorn

Horoscop săptămânal 19-25 iunie Oana Hanganu Capricorn. Capricornii încep colaborări profitabile, dar trebuie să nu mai fie excesiv de critici și de sinceri.

Pentru Capricorni, săptămâna începe sub puternica influență a planetei Marte, „vinovată” de amplificarea unor tensiuni care le afectează toate parteneriatele.

Pentru a nu amplifica lucrurile, ar fi bine ca nativii  Capricorn să nu mai spună  tot ce gândesc și să nu mai fie exagerat de critici.

Începând de miercuri, 21 iunie, atenția Capricornilor se îndreaptă spre partenerul de viață și spre colegi sau parteneri de afaceri.

În 21 iunie, Soarele se va muta în zodia Rac și în sectorul Parteneriatelor din astrograma Săgetătorilor.

Și tot în zodia Rac se va muta, în 21 iunie, planeta Comunicării, Mercur, care va contribui din plin la stingerea unor tensiuni mai vechi, la negocierea unor contracte și la demararea unor proiecte noi, profitabile.

Un astfel de proiect nou și profitabil poate fi demarat în ziua de 24 iunie, când va fi Lună Nouă în Rac.

În ceea ce privește viața sentimentală, Capricornii se bucură de energia lui Marte, care este planeta Pasiunii și acționează în sectorul Parteneriatelor, dar și de energia planetei Venus: planeta Iubirii se află chiar în casa Iubirii din astrograma Capricornilor!

Deci, au noroc în iubire. Important este să nu-l gonească…

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top