Connect with us
Horoscop săptămânal 19-25 iunie Oana Hanganu Pești. Astrologul Oana Hanganu a dezvăluit previziunile săptămânale pentru zodia Pești.

Știri

Horoscop săptămânal 19-25 iunie Oana Hanganu Pești

Horoscop săptămânal 19-25 iunie Oana Hanganu Pești. Peștii pot face primul pas într-o relație pe care și-o doresc. Dar trebuie să nu mai caute partenerul perfect.

Peștii care au de rezolvat probleme oficiale legate de o casă ori cei care vor să cumpere sau să vândă un imobil ar trebui să profite de prima parte a săptămânii.

Soarele și planeta Afacerilor, Mercur, se vor afla, încă, în sectorul Casei și Familiei din astrograma Peștilor și le vor sprijini demersurile.

În 21 iunie, Soarele și planeta Mercur se vor muta în zodia Rac și în „casa Iubirii” din astrograma Peștilor.

Iar acolo se află și Marte. Marte poate fi planeta Pasiunii, „înviorând” viața personală a Peștilor sau poate fi „planeta Acțiunii”, dându-le nativilor curaj să facă primul pas într-o relație pe care și-o doresc.

Dar Marte poate fi și „planeta Războiului”, provocând tensiuni și conflicte și ducând chiar la sfârșitul relației.

Atitudinea și așteptările nativilor Pești „decid” ce rol va avea Marte în relația de cuplu, cu atât mai mult cu cât în zodia lor se află Neptun (acum, retrograd).

Avertismentul astrelor pentru Pești se referă, în această săptămână, la relațiile de iubire.

Peștilor li se recomand să își păstreze o doză de realism chiar și în iubire.

Cei singuri ar trebui să nu mai creadă în „partenerul perfect”, iar cei care au o relație, ar trebui să își înțeleagă partenerul și să îl iubească pentru ceea ce este el și așa cum este el, renunțând să spere într-o minune care îl va transforma în partenerul perfect.

Pentru Peștii singuri, norocul iubirii poate veni în jurul zilei de 24 iunie, când va fi Lună Nouă în zodia Rac.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top