Connect with us
Horoscop Minerva 7 - 13 octombrie RAC - Marte se deplasează prin Casa familiei

Știri

Horoscop săptămânal 19-25 iunie Oana Hanganu Rac

Horoscop săptămânal 19-25 iunie Oana Hanganu Rac. Racii sunt vedetele săptămânii: în zodia lor se întâlnesc: Soarele, Luna, Marte și Mercur.

Racii sunt vedetele săptămânii: miercuri, 21 iunie, Soarele va intra în zodia lor, marcând Solstițiul de vară și începutul verii astronomice.

Și tot în 21 iunie, în zodia Rac va intra planeta Mercur. Aceasta va forma o așa-numită „conjuncție” cu Soarele, acționând „în echipă” cu acesta.

Și tot în zodia Rac va avea loc Luna Nouă din data de 24 iunie.

În 24 iunie, în zodia Rac se vor întâlni:  Soarele, Luna, Marte și Mercur, iar această combinație astrală care va influența, în plan general, tot ceea ce ține de familie, neam, țară, casă, tradiție, istorie și valori naționale.

În ceea ce îi privește pe Raci, combinația astrală amintită le va oferi energie, noroc și oportunități extraordinare de a-și schimba, în bine, viața.

Zodia Rac face parte din Crucea Cardinală care marchează luna iunie a acestui an și se formează pe segmentele Berbec-Balanță și Rac-Capricorn.

Pentru Raci, toate acestea sunt oportunități oferite de Destin și ar fi bine să fructifice la maximum.

În prima parte a săptămânii, Soarele și planeta Mercur se află în zodia Gemeni și în sectorul Trecutului din astrograma nativilor Rac.

Cu ajutorul lor,  Racii pot să rezolve probleme din trecut, legate de colaborări sau afaceri sau privind comunicarea cu partenerul de viață.

Din 21 iunie, atenția și energia Racilor se va concentra pe prezent și pe creionarea planurilor de viitor,  mai ales că Nodul Nord se află în sectorul Financiar din astrograma lor, aducându-le noroc și profit în afaceri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top