Connect with us
Horoscop săptămânal 19-25 iunie Oana Hanganu Taur. Astrologul Oana Hanganu a dezvăluit previziunile săptămânale pentru zodia Taur.

Știri

Horoscop săptămânal 19-25 iunie Oana Hanganu Taur

Horoscop săptămânal 19-25 iunie Oana Hanganu Taur. Taurii pot semna contracte avantajoase, au șanse și protectori, dar trebuie să nu se bazeze pe colegi.

Taurii încep săptămâna cu dreptul: sunt simpatizați de cei din jur, sunt apreciați la serviciu, iar acasă reușesc să aplaneze, din start, orice problemă.

Venus, planeta Iubirii și Armoniei, este chiar în zodia lor, sporindu-le norocul. Mai mult, în prima parte a săptămânii Mercur, planeta Afacerilor, se află în sectorul Banilor din astrograma Taurilor.

Miercuri, 21 iunie, Soarele și planeta Mercur se vor muta în sectorul Comunicării și Contractelor din astrograma Taurilor, ajutându-i pe aceștia să se bucure de succes în afaceri și colaborări.

În același sector al Contractelor va avea loc și Luna Nouă din data de 24 iunie, în semnul Racului.

Astfel, în jurul datei de 24 iunie, Taurii pot semna un contract pentru un nou job sau o nouă afacere sau pot obține clauze mai favorabile în contracte existente.

Luna Nouă din 24 iunie poate însemna, pentru Tauri, și numeroase invitații la diverse evenimente, dar și călătorii sau proiecte noi, legate de comunicare, comerț sau turism.

Marele Benefic Jupiter se află, încă, în casa Profesiei din astrograma Taurilor, unde va rămâne până în octombrie și îi ajută să obțină succesul dorit.

Dar, din 16 iunie, Neptun este retrograd în sectorul Prietenilor și al cercului social din astrograma Taurilor.

Din acest motiv, Taurii ar trebui să nu se bazeze pe promisiunile sau ajutorul colegilor și prietenilor! Neptun retrograd înseamnă dezamăgiri, în cazul unor așteptări nerealiste.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top