Connect with us
Horoscop săptămânal 19 - 25 martie 2018 Balanță - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 19 – 25 martie 2018 Balanță – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 19 – 25 martie 2018 Balanță – Oana Hanganu. Balanțele își evaluează relațiile dar trebuie să amâne deciziile drastice. Altfel, în aprilie-mai, vor reveni asupra lor.

Horoscopul săptămânii 19-25 martie 2018 pentru zodia Balanță anunță o perioadă provocatoare în plan partenerial. Nativii trebuie să își folosească tactul și diplomația pentru a evita situațiile conflictuale sau stingerea bruscă a unor colaborări.

Interesul Balanțelor pentru colaborări profesionale este susținut de astre chiar de luni, 19 martie. Atunci, Soarele se va afla, încă, în casa Profesiei iar planetele Venus și Uranus vor acționa în echipă, în sectorul Parteneriatelor din astrograma lor.

În ziua de marți, viața sentimentală a Balanțelor va fi influențată de aspectul armonios format de planeta Comunicării și planeta Iubirii în același sector al Parteneriatelor.

Mai mult, în seara zilei de marți, 20 martie, în sectorul amintit va ajunge și Soarele. Intrarea Soarelui în zodia Berbec marchează cel mai important eveniment astrologic al săptămânii: echinocțiul de primăvară.

Echinocțiul de primăvară va fi un moment favorabil pentru noi relații sau pentru pentru o nouă atitudine în parteneriatele de afaceri.

Jupiter, acum retrograd în casa Banilor din astrograma Balanțelor îi va motiva pe nativi să își valorifice într-un mod mai eficient talentul, experiența sau pregătirea. În plus, Jupiter retrograd le va încuraja pe Balanțe și în această săptămână să evalueze relațiile și să renunțe la cele de care nu sunt mulțumire.

Acest proces va fi sprijinit și de prezența planetei Comunicării în casa Parteneriatelor din astrogramă.

Dar, în ziua de vineri, 23 martie, Mercur își va începe tranzitul retrograd prin zodia Berbec și, până la mijlocul lui aprilie, va provoca probleme de comunicare. Mai mult, perioada cu Mercur retrograd nu va fi potrivită pentru luarea unor decizii importante.

Balanțele care iau în calcul despărțirea  de cineva sau renunțarea la o colaborare ori, dimpotrivă, sunt interesate de o nouă relație ar trebui să mai aștepte cca trei săptămâni. Cele care nu mai au răbdare vor reveni, cu siguranță, asupra deciziilor de acum.

Săptămâna se va încheia cu Luna în zodia Rac. Acest aspect îndreaptă atenția Balantelor spre carieră, dar mulți nativi vor avea de rezolvat probleme legate de casă ori familie înainte de a se putea concentra pe proiectele personale sau obligațiile de serviciu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top