Connect with us
Horoscop săptămânal 19 - 25 martie 2018 Gemeni - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 19 – 25 martie 2018 Gemeni – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 19 – 25 martie 2018 Gemeni – Oana Hanganu. Gemenii au 4 zile la dispoziție pentru schimbări și proiecte noi. Din 23 martie, Mercur retrograd le face șicane.

Horoscopul săptămânii 19-25 martie 2018 pentru zodia Gemeni anunță o perioadă foarte bună pentru refacerea unor prietenii sau colaborări și pentru stabilirea de noi obiective personale pe termen lung. Dar asta nu înseamnă ca va merge totul „ca pe roate”!

Intrarea planetei Mercur „în mers retrograd” în ziua de 23 martie va aduce provocări pentru Gemeni, pe care, de altfel, îi patronează.

Până atunci, în prima parte a săptămânii, socializarea, prietenii și rețeaua profesională vor fi prioritățile nativilor.

Chiar de luni, originalitatea îi va ajuta pe Gemeni să se remarce în cercul profesional și să își facă noi prieteni.

În ziua de marți, 20 martie, armonia dintre planetele Mercur și Venus se va regăsi în relația Gemenilor cu prietenii și, pentru unii nativi, ar putea însemna și o nouă idilă, fie cu o persoană prezentată” de un prieten, fie cu un colaborator foarte apropiat.

În seara zilei de 20 martie va avea loc principalul eveniment astrologic al săptămânii: echinocțiul de primăvară, marcat de intrarea Soarelui în zodia Gemeni.

Echinocțiul va fi un moment potrivit pentru creionarea unor noi obiective personale și pentru lansarea unor noi proiecte, pentru o mai „convingătoare” prezență pe rețelele de socializare sau pentru extinderea cercului de „prieteni utili”.

În această săptămână, agenda  Gemenilor va fi încărcată, dar până joi dimineață, nativii nu vor fi în formă maximă sau vor avea nevoie de mai multă odihnă decât de obicei pentru a-și reface forțele.

Joi, 22 martie, Luna va intra în zodia lor și va forma un armonios aspect cu Soarele aflat în Berbec, iar impactul asupra nativilor va fi unul pozitiv.

Dar, vineri, 23 martie, Mercur își va începe tranzitul retrograd prin zodia Berbec. Mercur retrograd ar putea provoca neînțelegeri cu prietenii sau întârzieri și complicații în derularea unor proiecte, mai ales dacă acestea au legătura cu transportul, turismul sau comunicarea.

Efectele lui Mercur retrograd vor fi amplificate de tranzitul retrograd al Marelui Benefic Jupiter prin zodia Scorpion, tranzit care afectează viața profesională a Gemenilor.

În weekend, Gemenii vor căuta surse suplimentare de venit dar cei care vor  să înceapă o afacere sunt sfătuiți să amâne totul până după data de 15 aprilie. Atunci, Mercur va reveni la mersul direct, iar șansa le va surâde.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top