Connect with us
Horoscop săptămânal 19 - 25 martie 2018 Scorpion - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 19 – 25 martie 2018 Scorpion – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 19 – 25 martie 2018 Scorpion – Oana Hanganu. Scorpionii pun accent pe sănătatea lor. Cei care au probleme, află despre un tratament revoluționar sau un medic foarte bun.

Horoscopul săptămânii 19-25 martie 2018 pentru zodia Scorpion anunță o perioadă de schimbări în plan profesional sau în stilul de viață, nativii acordând un interes mai accentuat rutinei zilnice, domeniului de activitate dorit cu adevărat și sănătății personale.

Intrarea Soarelui în zodia Berbec, în ziua de 20 martie va marca principalul eveniment astrologic al săptămânii: echinocțiul de primăvară. Pentru toate zodiile, echinocțiul de primăvară este un moment favorabil înnoirii și schimbării.

Pentru Scorpioni, intrarea Soarelui în zodia Berbec va dinamiza sectorul Profesiei din astrogramă,sector în care se află, deja, planetele Uranus, Venus și Mercur.

Mai mult, chiar din prima zi a săptămânii, Uranus aflat în Berbec va forma aspect armonios cu Luna aflată în zodia Rac. Pentru unii Scorpioni, acest aspect va aduce șansa unui job în străinătate sau într-o companie străină.

În dimineața zilei de marți, 20 martie, un alt apect armonios se va forma în același sector, între planetele Mercur și Venus. Acesta va aduce călătorii în interes de afaceri sau propuneri de colaborare mai bine plătite.

Pentru unii nativi, aspectul amintit ar putea însemna și o declarație de dragoste din partea unui coleg.

Mijlocul săptămânii va îndrepta atenția nativilor Scorpion spre relația de cuplu. Cei nemulțumiți de partener vor alege despărțirea.

Vineri, 23 martie, planeta Mercur își va începe tranzitul retrograd prin zodia Berbec. Pentru Scorpioni, asta înseamnă posibile probleme de comunicare la serviciu sau risc de erori în documentele pe care le redactează ori în organizarea unor evenimente.

Scorpionii interesați de un nou job ar trebui să amâne orice schimbare până după data de 15 aprilie, când Mercur va reveni la mersul direct.

Un alt aspect important este legat de sănătate: Scorpionii își pot schimba stilul de viață, pot opta pentru o dietă mai echilibrată sau pentru mai multă mișcare.

Nativii care se confruntă cu probleme de sănătate pot afla despre un tratament revoluționar sau despre un medic foarte bun care le va schimba total schema de tratament și le va grăbi însănătoșirea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top