Connect with us
Horoscop săptămânal 19 - 25 martie 2018 Taur - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 19 – 25 martie 2018 Taur – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 19 – 25 martie 2018 Taur – Oana Hanganu. Taurii trebuie să fie discreți și să verifice informațiile pe care le primesc. Nu toate sunt corecte sau complete!

Horoscopul săptămânii 19-25 martie 2018 pentru zodia Taur le recomandă nativilor să se detașeze de trecut, să renunțe la persoane, relații, proiecte sau obiceiuri care nu le mai sunt de folos și să țină cont și de intuiție atunci când trebuie să ia o decizie.

Cineva din trecut le poate face surprize chiar de luni, 19 martie. De exemplu, s-ar putea ca un fost partener să îi contacteze, după ani de tăcere.

Ziua de marți, 20 martie, va avea o semnificație specială pentru nativii Taur: Venus, planeta care îi patronează, va fi în armonie cu planeta Comunicării, Mercur, în sectorul Trecutului și secretelor din astrograma lor.

Unii Tauri se vor întoarce la o fostă iubire sau vor face comparații între un fost partener și actualul, fără a fi, însă, foarte obiectivi. Idealizarea unui fost partener nu va face decât să accentueze frustrările și problemele din actuala relație!

În seara zilei de marți, 20 martie, va  echinocțiul de primăvară, marcat de intrarea Soarelui în zodia Berbec.

Prezența Soarelui în zodia Berbec va activa casa Trecutului din astrograma Taurilor și le va cere nativilor să se concentreze pe rezolvarea eventualelor restanțe, pe completarea   sau definitivarea unor proiecte aflate în derulare, pe refacerea unor relații. Pentru lansarea de noi proiecte, e mai bine să aștepte ca Soarele să intre în zodia lor (în aprilie).

Această perioadă nu este potrivită pentru noi proiecte și pentru că Mercur, planeta Comunicării, afacerilor și călătoriilor, va intra „în mers retrograd” în zodia Berbec, în  ziua de 23 martie.

Mercur retrograd le cere Taurilor discreție, răbdare și atenție la detalii pentru că până la jumătatea lui aprilie (cât va dura tranzitul retrograd), vor primi informații incorecte sau incomplete, vor afla secrete sau vor fi tentați să vorbească prea mult despre trecutul lor.

Indiscreția poate afecta în special relația de cuplu, care, oricum, trece printr-o perioadă „sensibilă” din cauza tranzitului retrograd al planetei Jupiter . Jupiter se află acum în sectorul Parteneriatelor din astrograma lor.

În a doua parte a săptămânii, Taurii trebuie să își aleagă cu grijă cuvintele mai ales daca au reproșuri de făcut. În ceea ce privește călătoriile, ei trebuie să verifice toate detaliile înainte de a pleca la drum.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top