Connect with us
Horoscop Minerva 7 - 13 octombrie Berbec - Răbdarea și diplomația sunt esențiale acum

Știri

Horoscop săptămânal 2 – 8 aprilie 2018 Berbec – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 2 – 8 aprilie 2018 Berbec – Oana Hanganu. Berbecii refac acte sau proiecte sau trebuie să muncească și pentru colegi care trag chiulul dar apar la momentul de bilanț pentru a  primi laude nemeritate.

În plan financiar, apar restricții și, de aici, tensiuni în cuplu.

Horoscopul săptămânii 2-8 aprilie 2018 pentru zodia Berbec anunță tensiuni la locul de muncă sau complicații financiare chiar de luni, când Marte, planeta care îi patronează, va forma un aspect tensionat cu Saturn, aducătorul de restricții și de provocări.

În plus, Luna, aflată în ”casa Banilor altora” va fi în  aspect tensionat cu Micul Benefic Venus, aflat în sectorul Resurselor personale din astrograma lor.

Astfel, răspunsul la o cerere de credit va întârzia sau nativilor li se vor cere acte suplimentare, onorariul pentru o activitate va fi mai mic decât cel sperat sau stabilit sau, la serviciu, nativilor li se vor încredința sarcini suplimentare, fără să se discute nimic despre partea financiară.

Toate acestea vor provoca supărări și frustrări și mulți Berbeci vor dori să își facă dreptate, chiar cu riscul de a se certa cu cineva important sau cu riscul de a pierde o colaborare.

Mercur retrograd în zodia Berbec va complica și mai mult situația și mulți nativi vor fi nevoiți să își restabilească prioritățile, să refacă acte sau proiecte și să muncească și pentru colegi care vor trage chiulul dar vor apărea la momentul de bilanț pentru a primi laude nemeritate.

Ziua de miercuri va fi dominată de aspectul tensionat de ”careu” dintre Mercur retrograd, aflat în zodia Berbec și planeta Marte, aflată în casa Carierei din astrograma Berbecilor.

Marte este și planeta Acțiunii, dar și planeta Războiului și îi va motiva pe Berbeci să lupte pentru interesele lor. Nimic rău în asta, atâta timp cât nativii își vor alege cu atenție cuvintele și vor prezenta argumente solide.

Joi, Mercur retrograd va forma un aspect tensionat cu Saturn, planeta Responsabilităților și mulți nativi Berbec vor fi copleșiți de responsabilitățile de la serviciu sau vor face un pas înapoi într-o relație sentimentală, dacă vor avea senzația că partenerul le cere prea mult sau că lucrurile evoluează prea rapid și ”libertatea” lor este pusă în pericol.

Vineri, creativitatea nativilor va fi la cote maxime, dar din păcate, ideile lor nu vor avea, pentru moment, succesul scontat. În weekend, în cuplu: posibile tensiuni din cauza banilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top