Connect with us
Horoscop săptămânal 2-8 octombrie 2017 Berbec - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 2-8 octombrie 2017 Berbec – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 2-8 octombrie 2017 Berbec – Oana Hanganu. Berbecii renunță la colaborările de care nu mai sunt mulțumiți. Cei singuri pot avea o aventură cu un coleg.

Horoscopul săptămânii 2-8 octombrie 2017 pentru zodia Berbec anunță posibile schimbări în plan sentimental, dar și o atenție sporită acordată vieții profesionale.

Astrele îi sprijină pe nativii Berbec să facă schimbările dorite în parteneriatele de orice fel, prima parte a săptămânii fiind dedicată celor din sfera profesională.

Luni, 2 octombrie, au de câștigat Berbecii care sunt foarte originali și cei care lucrează pe cont propriu, în timp ce marți și miercuri, sunt apreciați cei care muncesc mult, fără să se plângă, fără să își contrazică șefii și fără să își critice colegii.

Dar Luna Plină din 5 octombrie îi face pe toți nativii Berbec mult mai ambițioși, mult mai combativi în a-și susține ideile și în a-și cere drepturile, mergând chiar până la retragerea din colaborări sau parteneriate de care nu mai sunt mulțumiți.

Nici ziua de vineri, 6 octombrie, nu va fi mai calmă, pentru că Berbecii nu vor ceda, nu vor face compromisuri de dragul de a menține o relație.

În weekendul 7-8 octombrie, Berbecii se vor concentra pe relația de cuplu și nu își vor menaja partenerul dacă au reproșuri de făcut.

Și, cum Luna se va muta, în cursul zilei de sâmbătă, în casa Banilor din astrograma lor, s-ar putea ca Berbecii să aibă nemulțumiri legate de bani și mai ales de cheltuielile făcute de ceilalți membri ai familiei.

Pentru Berbecii singuri, săptămâna poate veni cu unele provocări în plan sentimental, cum ar fi o relație pasionale, dar de scurtă durată, cu un coleg sau cu o persoană întâlnită într-un context profesional.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top