Connect with us
Horoscop săptămânal 2-8 octombrie 2017 Gemeni - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 2-8 octombrie 2017 Gemeni – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 2-8 octombrie 2017 Gemeni – Oana Hanganu. Gemenii află secretele unei persoane în care aveau încredere. În consecință, o vor șterge de pe lista de prieteni.

Horoscopul săptămânii 2-8 octombrie 2017 pentru zodia Gemeni anunță posibile schimbări în cercul de prieteni și un mai mare interes pentru socializare și promovare în plan profesional.

În primele zile ale săptămânii, Gemenii  se bucură de succes și apreciere la locul de muncă și nu este exclusă o promovare sau o mărire de salariu.

Miercuri, 4 octombrie, interesul excesiv pentru profesie îi poate face pe Gemeni să neglijeze obligații de familie sau să se certe cu o rudă apropiată pe care pur și simplu nu au timp să o ajute într-o problemă legată de casă.

Joi, 5 octombrie, va fi Lună Plină în Berbec și în sectorul Prietenilor din astrograma Gemenilor. Aceștia vor fi vedetele unui eveniment profesional sau sufletul unei petreceri organizate de un prieten.

Dar Luna Plină poate aduce la lumină și informații neștiute despre persoane în care Gemenii aveau încredere. În consecință,  le vor șterge de pe lista de prieteni.

Vineri, 6 octombrie, Gemenii care sperau în ajutorul financiar al unui prieten vor fi dezamăgiți, dar soluția va veni de la o persoană la care nici măcar nu s-au gândit că ar putea apela.

Weekend-ul 7-8 octombrie, cu Luna în zodia Taur, va fi mai potrivit pentru odihnă și relaxare decât pentru muncă, iar Gemenii ar trebui să stea mai mult pe-acasă și să își încarce bateriile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top