Connect with us
Horoscop săptămânal 2-8 octombrie 2017 Leu - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 2-8 octombrie 2017 Leu – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 2-8 octombrie 2017 Leu – Oana Hanganu. Leii investesc în propria persoană sau călătoresc, dar banii cheltuiți astfel ajung „sămânță de scandal” în cuplu.

Horoscopul săptămânii 2-8 octombrie 2017 pentru zodia Leu anunță călătorii sau interes sporit pentru studiu și perfecționare profesională.

În primele zile din săptămână, Leii vor dori să câștige mai mulți bani, se vor implica în mai multe proiecte sau se vor înscrie la diferite cursuri și programe de perfecționare pentru a evolua în carieră.

Miercuri, 4 octombrie, Leii care investesc, acum, în propria persoană se pot trezi cu reproșuri din partea persoanei iubite, banii fiind „sămânța de scandal”.

Joi, 5 octombrie, va fi Lună Plină în Berbec și în „casa Străinătății” din astrograma Leilor, așa că veștile bune, oportunitățile sau invitațiile vor veni, în mare parte, de la persoane sau firme din străinătate.

Și tot Luna Plină din 5 octombrie le poate aduce Leilor șansa unei călătorii în străinătate, la care visau de mult timp.

Sau, în cursul zilei de vineri, 6 octombrie, Leii își fac bagajele și  pleacă, singuri, într-o călătorie, chiar dacă o astfel de decizie îl poate lua prin surprindere pe partener.

În weekendul 7-8 octombrie, indiferent că merg la serviciu sau la un eveniment de familie sau se întâlnesc cu amicii la o cafea, Leii se vor afla în centrul atenției și vor cuceri pe toată lumea.

Iar Leii singuri nu vor pleca acasă tot singuri…

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top