Connect with us
Horoscop săptămânal 2-8 octombrie 2017 Rac - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 2-8 octombrie 2017 Rac – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 2-8 octombrie 2017 Rac – Oana Hanganu. Racii se gândesc la schimbări majore în carieră. Unii se orientează spre noi domenii, alții, spre afaceri pe cont propriu.

Horoscopul săptămânii 2-8 octombrie 2017 pentru zodia Rac anunță succes și schimbări în carieră.

Primele zile din săptămână sunt norocoase pentru Racii care fac primul pas într-un parteneriat de afaceri sau care vor să își sublinieze meritele în fața șefilor. Vor găsi cuvintele cele mai convingătoare, vor avea atitudinea potrivită și vor primi răspunsul așteptat.

Cel mai probabil, răspunsul așteptat va veni în jurul datei de 5 octombrie, când va fi Lună Plină în casa Carierei din astrograma Racilor.

Luna Plină le poate aduce Racilor nu o promovare sau un job mai bun, dar și informații utile și interesante care îi pot determina să aleagă un nou drum în plan profesional.

Și, cum vineri, 6 octombrie, Luna și Uranus vor forma o așa-numită „conjuncție”, acționând în echipă, iar Uranus este planeta Surprizelor, s-ar putea ca deciziile Racilor să îi surprindă pe cei din jur.

Unii Raci se vor reorienta profesional și vor alege domenii de care nimeni nu i-ar fi crezut interesați sau domenii  la care nici ei nu s-au gândit la modul serios până acum.

Sau unii Raci vor renunța la jobul actual pentru a începe să lucreze pe cont propriu.

În weekend-ul 7-8 octombrie, cu Luna în zodia Taur și în sectorul Prietenilor din astrograma lor, Racii se vor înconjura de prieteni și se vor distra pe cinste. S-ar putea chiar să plece într-o călătorie, cu tot grupul de prieteni.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top