Connect with us
Horoscop săptămânal 2-8 octombrie 2017 Săgetător - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 2-8 octombrie 2017 Săgetător – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 2-8 octombrie 2017 Săgetător – Oana Hanganu. Săgetătorii pun în balanță ambițiile personale și relația de cuplu. Au nevoie de un partener care îi susține.

Horoscopul săptămânii 2-8 octombrie 2017 pentru zodia Săgetător anunță noroc în dragoste și, pentru mulți nativi, nașterea unui copil.

În primele zile ale săptămânii, Săgetătorii vor fi preocupați în mod special de asigurarea resurselor financiare pentru casă și pentru proiectele personale.

Dar, cum Săgetătorii vor munci foarte mult și peste program, reproșurile familiei nu vor întârzia. Miercuri, 4 octombrie, va fi o astfel de zi în care peste grijile de la serviciu se vor suprapune și reproșurile persoanei iubite, care ar dori să petreacă mai mult timp împreună.

Joi, 5 octombrie, Luna Plină îi poate îndemna pe Săgetători să își analizeze viața sentimentală și să pună  în balanță ambițiile profesionale și viața de cuplu.

Pentru mulți Săgetători, această Lună Plină poate fi un moment al adevărului, când vor decide să se despartă de persoana iubită dacă aceasta nu îi susține, nu îi încurajează și nu îi motivează să evolueze profesional.

Pentru alți nativi, Luna Plină din 5 octombrie poate veni cu decizia de a deveni părinți sau cu nașterea unui copil.

În weekend-ul 7-8 octombrie, Luna se va muta în semnul Taurului și în casa Sănătății Săgetătorilor.

Nativii vor fi mai atenți la dietă, vor face mai multă mișcare în aer liber și se vor odihni.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top