Connect with us
Horoscop săptămânal 2-8 octombrie 2017 Vărsător - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 2-8 octombrie 2017 Vărsător – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 2-8 octombrie 2017 Vărsător – Oana Hanganu. Vărsătorii trebuie să își gestioneze timpul cu atenție. Multe invitații ajung în ultimul moment dar trebuie onorate.

Horoscopul săptămânii 2-8 octombrie 2017 pentru zodia Vărsător anunță succes în negocieri și contracte avantajoase sau noroc de la drum.

În primele zile din săptămână, Vărsătorii vor avea o agendă încărcată, iar multe invitații vor veni pe ultima sută de metri, dar vor fi onorate cu brio.

Financiar, Vărsătorii nu ar trebui să aibă motive de nemulțumire, pentru că banii le vor intra în cont, iar rudele vor fi generoase cu ei.

Totuși, dacă au nevoie de mai mulți bani și se gândesc la un credit, ar fi bine să evite ziua de miercuri, 4 octombrie.

Joi, 5 octombrie, Luna Plină din zodia Berbec le va aduce Vărsătorilor o agendă plină, pentru că va avea loc în casa Comunicării din astrograma lor.

Astfel, Vărsătorii care își vor gestiona timpul cu înțelepciune vor avea de câștigat. Astrele le cer nativilor să nu își petreacă timpul cu oricine și să nu uite de adevăratele priorități.

În weekend-ul 7-8 octombrie, Luna va ajunge în zodia Taur și îi va face pe Vărsători mai interesați de nevoile familiei, de treburile administrative, de amenajarea casei sau de reparații ori cumpărături necesare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top