Connect with us
Horoscop săptămânal 21 - 27 august 2017 Pești - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 21 – 27 august 2017 Pești – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 21 – 27 august 2017 Pești – Oana Hanganu. Peștii sunt tentați să renunțe la actualul job în favoarea unei noi colaborări. Să nu se grăbească!

Horoscopul săptămânii pentru Pești este marcat de intrarea Soarelui în zodia Fecioară și în casa Parteneriatelor din astrograma lor, în data de 23 august. Acest aspect astral poate însemna un nou partener de viață!

Luni, 21 august, Luna Nouă și Eclipsa de Soare vor influența viața profesională a Peștilor.

Aceștia vor fi tentați să renunțe la actualul job în favoarea unei alte colaborări sau să solicite, la actualul job, alte responsabilități. Ar fi bine să nu se grăbească și să cântărească, bine, situația.

Marți, 22 august, Luna și Mercur vor îmbunătăți comunicarea cu partenerul de viață, cu condiția ca Peștii să nu se lase influențați de vorbele falșilor prieteni, care nu știu decât să critice.

Miercuri, 23 august, Soarele va intra în zodia Fecioară și va atenua tensiunile din cuplu, iar Peștilor singuri, le va purta noroc în plan sentimental.

Aflat în Fecioară, Soarele va sprijini și colaborările profesionale ale nativilor Pești.

Joi, 24 august, s-ar putea ca în familie să apară tensiuni din cauza unor cheltuieli făcute de Pești, dar ele vor fi date uitării, în weekend.

Vineri, 25 august, Saturn va reveni la mersul direct în zodia Săgetător și, până în decembrie, îi va mobiliza pe nativii Pești să facă schimbările necesare în carieră.

Sâmbătă, 26 august, Venus va intra în zodia Leu, aducându-le Peștilor  oportunități profesionale sau șansa de a-și întâlni jumătatea într-un context legat de job.

Duminică, 27 august, Peștii se vor relaxa, se vor întâlni cu prietenii, iar acasă, vor fi cu adevărat răsfățați de persoana iubită.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top