Horoscop săptămânal 21 – 27 august 2017 Vărsător – Oana Hanganu

17.08.2017
Horoscop săptămânal 21 – 27 august 2017 Vărsător – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 21 – 27 august 2017 Vărsător – Oana Hanganu. Vărsătorii află lucruri interesante despre partenerul de viață. Cei singuri își pot întâlni sufletul-pereche.

Horoscopul săptămânii 21-27 august pentru zodia Vărsător anunță schimbări în parteneriate și posibile noi colaborări.

Luni, 21 august, Luna Nouă și Eclipsa de Soare le poate aduce Vărsătorilor informații interesante despre un colaborator sau despre o persoană cu care intenționau să demareze un proiect.

Înainte de a lua vreo decizie, Vărsătorii trebuie să verifice tot ce au aflat. Mercur este retrograd și provoacă tot felul de confuzii și de neînțelegeri.

Marți, 22 august, Vărsătorii pot relua o colaborare sau pot pune la cale o afacere, împreună cu un prieten.

Miercuri, 23 august, Soarele va intra în zodia Fecioară și, timp de o lună, le va purta noroc Vărsătorilor care au nevoie de bani pentru a-și pune în practică ideile.

Joi, 24 august, Vărsătorii trebuie să dea dovadă de mult tact pentru a evita cearta cu un coleg sau cu un client.

Vineri, 25 august, Saturn revine la mersul direct în zodia Săgetător și le  cere Vărsătorilor să își aleagă cu atenție prietenii și interlocutorii și să „trieze” invitațiile pe care le onorează.

Sâmbătă, 26 august, Venus va ajunge în zodia Leu și va aduce mai multă afecțiune în cuplu. Iar celor singuri, le va aduce șansa de a-și întâlni sufletul-pereche.

Duminică, 27 august, un prieten care locuiește în străinătate le va face o vizită sau îi va invita la un eveniment.