Connect with us
Horoscop săptămânal 21 - 27 mai 2018 Balanţă - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 21 – 27 mai 2018 Balanţă – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 21 – 27 mai 2018 Balanţă – Oana Hanganu. Balanțele pleacă în călătorii pe care le-au tot amânat, fac primul pas în relații pe care le-au evitat și încep să pună accent pe imagine și promovare.

Horoscopul săptămânii 21-28 mai pentru zodia Balanță pune accent pe dorința nativilor de a studia sau de a se perfecționa în anumite domenii, pe interesul pentru călătorii și dezvoltare personală, dar și pe schimbările necesare în plan personal pentru a crește șansele de succes în carieră.

Prezența planetei Venus în zodia Rac (din data de 19 mai) aduce un plus de energie și de șansă în ”casa Carierei” din astrograma Balanțelor, iar acestea ar trebui să nu rateze contextul astral favorabil.

Iar Venus în ”casa Carierei” nu înseamnă doar șanse, ci și investiții în propria persoană, pe care nativii trebuie să le facă tocmai pentru a-și mări șansele. E vorba de investiții în imagine, promovare, dar și studii.

Iar intrarea Soarelui în zodia Gemeni în data de 21 mai acentuează aceste cerințe și tendințe pentru că Soarele în Gemeni va activa în ”casa Străinătății” din astrograma Balanțelor. Astfel, călătoriile în străinătate și relațiile cu persoane din alte țări ar trebui să fie ”la ordinea zilei”, la fel ca și interesul nativilor pentru cultura sau istoria sau civilizația altor popoare.

Ziua de miercuri, 23 mai, va fi dominată de aspectul armonios format de Mercur și Neptun, aspect care va influența sectorul financiar și sectorul profesional din astrograma Balanțelor. Acestea își pot găsi atunci un job mai bun sau pot găsi noi surse de venit.

Mijlocul săptămânii va fi marcat de armonia dintre Soare și planeta Marte, aflată în zodia Vărsător. Acest aspect le va ajuta pe Balanțe să fie mai spontane și să ia decizii mai rapid.

Astfel, vor pleca în călătoria amânată de mai multe ori, vor face primul pas într-o relație pe care au tot evitat-o, vor face primul demers pentru lansarea unui proiect etc.

În ultima parte a săptămânii, sunt posibile discuții în familie pentru că Balanțe vor investi în locuință și, când vor face calculele finale, vor vedea că au depășit cu mult bugetul stabilit inițial.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top