Connect with us
Horoscop săptămânal 21 - 27 mai 2018 Berbec - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 21 – 27 mai 2018 Berbec – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 21 – 27 mai 2018 Berbec – Oana Hanganu. Berbecii au șanse neașteptate în carieră, dar trebuie să fie ”pe fază” pentru au rata conjunctura favorabilă. În cuplu pot izbucni certuri din cauza banilor.

Horoscopul săptămânii 21-27 mai 2018 pentru zodia Berbec pune accent pe comunicare, socializare, viață profesională, bani și planuri de viitor.

Intrarea Soarelui în semnul Gemenilor în ziua de luni, 21 mai, activează ”casa Comunicării” din astrograma Berbecilor, iar aspectul armonios pe acesta  îl formează cu planeta Marte aflată în Vărsător favorizează relațiile de prietenie, extinderea cercului social și proiectele online ale nativilor.

În plan financiar, Berbecii sunt sprijiniți, și în această săptămână, de prezența planetei Mercur în zodia Taur și în ”casa Banilor” din astrogramă, dar și de prezența planetei Surprizelor, Uranus, în același sector.

Uranus va rămâne în ”casa Banilor” din astrograma Berbecilor timp de 7 ani  și le va aduce oportunități financiare, dar și cheltuieli neașteptate.

Surprizele și schimbările pot să apară chiar de la începutul săptămânii, dar nativilor li se cere să nu acționeze impulsiv, ci să analizeze cu atenție fiecare ofertă sau oportunitate. Iar asta, pentru că Marte, planeta care îi patronează, se află în zodia Vărsător și poate accentua nerăbdarea nativilor și tendința lor de a-i domina pe cei din jur.

Mijlocul săptămânii poate aduce discuții tensionate în cuplu din cauza unor probleme financiare sau tensiuni în colaborările de afaceri pentru că foarte mulți nativi vor fi nemulțumiți că se implică mai mult decât partenerii lor și investesc mai mult în anumite proiecte.

Vineri, 25 mai, Berbecii pot avea șanse neașteptate în carieră, dar trebuie să fie ”pe fază” și să nu rateze momentul.
Sâmbătă, 26 mai, atenția excesivă acordată carierei le va da de furcă nativilor care își neglijează partenerul. Alți Berbeci pot să aibă probleme în carieră din cauză că încearcă să ”personalizeze” o relație profesională pentru că sunt îndrăgostiți de un colaborator.

Duminică, 27 mai, Berbecii își vor îndrepta atenția spre casă și familie, vor prefera să și petreacă timpul liber împreună cu cei dragi și, dacă au nevoie de bani pentru un proiect personal, se pot baza pe ajutorul părinților.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top