Connect with us
Horoscop săptămânal 21 - 27 mai 2018 Capricorn - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 21 – 27 mai 2018 Capricorn – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 21 – 27 mai 2018 Capricorn – Oana Hanganu. Capricornii trebuie să petreacă mai mult timp în natură. Mulți iau în calcul un job sau o afacere la domiciliu. Astfel își administrează cum vor timpul și energia.

Horoscopul săptămânii 21-27 mai 2018 pentru zodia Capricorn pune accent pe profesie și stil de viață, dar și pe iubire, mulți nativi trecând, acum, prin mari schimbări în plan sentimental.

Intrarea Soarelui în zodia Gemeni în data de 21 mai va îndrepta atenția nativilor Capricorn spre profesie, spre stilul de viață și sănătatea personală sau a cuiva foarte drag. Soarele în Gemeni îi va mobiliza pe Capricorni să petreacă mai mult timp în natură și mulți dintre ei vor lua în calcul un job sau o afacere de la domiciliu, tocmai pentru a-și putea administra așa cum vor timpul și energia.

Aceste alegeri pot veni și în contextul creionat de prezența planetelor Mercur și Uranus în zodia Taur și în ”casa Iubirii” din astrogramă, care le poate aduce nativilor iubiri pline de pasiune sau le poate amplifica dorința de a petrece mai mult timp cu persoana iubită sau cu copiii. În special nativele Capricorn vor fi atrase de perspectiva unui job sau a unei afaceri la domiciliu.

Ziua de miercuri, 23 mai, va aduce armonie în cuplu și multă distracție în familiile cu copii, mai ales dacă părinții Capricorn reușesc să câștige încrederea celor mici și să le devină prieteni.

Ziua de joi, 24 mai, va fi potrivită pentru discuții cu șefii legate de noile proiecte dar mai ales de contribuția nativilor la succesul firmei. Dar dacă nativii se așteaptă și la un răspuns rapid, vor fi dezamăgiți.

În weekend, nativii și vor face timp pentru prieteni, dar dacă urmează să plece într-o călătorie sau să meargă la o petrecere doar cu aceștia, s-ar putea ca reproșurile persoanei iubite să nu se lase așteptate. Împăcarea se va putea petrece în seara zilei de duminică, atunci când Luna va fi în armonie cu Venus, planeta Iubirii, aflată în ”casa Mariajului” din astrograma Capricornilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top