Connect with us
Horoscop săptămânal 21 - 27 mai 2018 Leu - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 21 – 27 mai 2018 Leu – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 21 – 27 mai 2018 Leu – Oana Hanganu. Leii își pot reconfigura planurile de viitor pentru că întâlnesc persoane importante care îi apreciază cu adevărat și vor să le sprijine ideile și proiectele.

Horoscopul săptămânii 21-27 mai 2018 pentru zodia Leu pune mare accent pe socializare și promovare, pe extinderea cercului de prieteni și pe reevaluarea și reconfigurarea planurilor de viitor.

Soarele va intra în zodia Gemeni în dimineața zilei de luni, 21 mai și, timp de o lună de zile, va dinamiza ”casa Prietenilor” din astrograma Leilor. Mai mult, în ziua de joi, 24 mai, Soarele va forma un aspect armonios cu planeta Acțiunii, Marte, aflată în zodia Vărsător.

Pentru Lei, acest aspect va accentua dorința de socializare și îi va ajuta să se afle în centrul atenției oriunde s-ar afla. Leii se simt foarte bine în postura de vedetă și acasă, și la job, și în compania prietenilor, iar Soarele aflat în Gemeni îi va încuraja să își schimbe planurile de viitor și să intre în noi ”cercuri profesionale” care ar putea și aprecieze cu adevărat și să le sprijine ideile și proiectele.

Totuși, raportul dintre planetele Mercur și Jupiter, care domină zilele de marți și miercuri, poate provoca tensiuni în familia Leilor, din cauza alegerilor făcute de nativi în materie de prieteni. Tensiunile pot fi provocate și de lipsa resurselor de care Leii au nevoie pentru a-și transforma visul profesional în realitate.

Vineri, 25 mai, poate fi o zi a împăcării în familiile în care atmosfera nu a fost prea liniștită în ultima perioadă, dar și a marilor succese obținute de Lei în carieră.

Duminică, 27 mai, Luna va intra în zodia Leu și le va aduce nativilor mai multă energie și mai multă sensibilitate, dar va fi în opoziție cu planeta Marte, aflată în zodia Vărsător. Această combinație astrală le recomandă Leilor să nu aducă în discuție probleme ce păreau uitate sau reproșuri pentru ceva din trecutul partenerului.

Evitate ar trebui să fie ăn acest weekend și discuțiile privind planurile pe care nativii și le fac în privința carierei, mai ales dacă ele presupun mai multe cheltuieli sau călătorii ori chiar mutarea într-o altă localitate sau altă țară.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top