Connect with us
Horoscop săptămânal 21 - 27 mai 2018 Săgetător - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 21 – 27 mai 2018 Săgetător – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 21 – 27 mai 2018 Săgetător – Oana Hanganu. Săgetătorii sunt admirați, respectați, apreciați și câștigă, fără efort, încrederea celor din jur. Familia îi ajută să își pună în aplicare planurile legate de carieră.

Horoscopul săptămânii 21-27 mai 2018 pentru zodia Săgetător pune accent pe parteneriatele nativilor, dar și pe surprizele care pot să apară la locul de muncă și le recomandă nativilor să păstreze echilibrul între muncă și odihnă.

Soarele va intra în zodia Gemeni în dimineața zilei de luni 21 mai și va aduce un plus de dinamism și optimism în sectorul Mariajului și al parteneriatelor din astrograma Săgetătorilor.

Timp de o lună, Soarele aflat în zodia Gemeni îi va ajuta pe Săgetători să strălucească în societate, să fie admirați și respectați și să câștige încrederea celor din jur astfel ca aceștia să vrea să colaboreze cu ei.

În plan sentimental, Soarele aflat în Gemeni va accentua farmecul nativilor și, pe cei singuri și va ajuta să își întâlnească jumătatea, iar în cuplu, va aduce armonie și înțelegere, dar și bucuria de a petrece cât mai mult timp împreună.

În ziua de miercuri, 23 mai, Săgetătorii vor fi sprijiniți de familie să își pună în aplicare planurile legate de carieră sau vor primi vești oficiale foarte bune, legate de o promovare sau o mărire de salariu.

Ziua de joi, 24 mai, va fi perfectă pentru discuții în cuplu privind viitorul relației, dar și pentru  o seară romantică sau o călătorie în doi, acestea din urmă reușind să anuleze eventualele tensiuni dintre parteneri. Important este ca nativii să nu încerce să aibă dreptate, cu orice preț. Marte aflat în zodia Vărsător îi face mai intoleranți și mai puțin dispuși să țină cont de opiniile altora.

Ziua de vineri, 25 mai, va fi o zi excelentă pentru Săgetătorii care își caută un job sau care vor să își suplimenteze veniturile, iar weekend-ul, pentru călătorii și distracție.

Săptămâna se va încheia cu un aspect armonios format de Lună și Venus, aspect care ți va ajuta pe Săgetători să recupereze o datorie sau să fie răsplătiți acum pentru ajutorul dat cuiva în trecut.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top