Connect with us
Horoscop săptămânal 21 - 27 mai 2018 Scorpion - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 21 – 27 mai 2018 Scorpion – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 21 – 27 mai 2018 Scorpion – Oana Hanganu. Scorpionii au parte de o săptămână intensă în plan sentimental. Unii își găsesc jumătatea, alții vor doar aventuri. În cuplurile cu probleme apare șansa unei împăcări.

Horoscopul săptămânii 21-27 mai 2018 pentru zodia Scorpion anunță câștiguri suplimentare, parteneri generoși în afaceri și o posibilă idilă cu cineva din străinătate sau cu o persoană care poate juca rolul de mentor pentru nativi.

Intrarea Soarelui în zodia Gemeni în ziua de luni, 21 mai,  va dinamiza ”casa Banilor altora” din astrograma Scorpionilor și le va aduce nativilor succes în negocierea unui contract de credit, premii și recompense la locul de muncă, posibilitatea de a administra banii unei persoane sau sprijin financiar din partea cuiva.

Soarele în Gemeni va influența și viața de cuplu pentru că va amplifica generozitatea partenerului și va spori pasiunea în relație.

În ziua de miercuri, 23 mai, planeta Comunicării, Mercur (aflată în Taur), va fi în armonie cu planeta Neptun, aflată în zodia Pești. Acest aspect va activa casa Mariajului și casa Iubirii din astrograma Scorpionior.

Deci, va fi o săptămână foarte importantă pentru viața sentimentală a acestora. Unii își vor întâlni marea iubire, alții vor trăi o poveste plină de pasiune, iar alții se vor bucura de relația cu actualul partener.

În ziua de joi, 24 mai, Scorpionii trebuie să se înarmeze cu calm și răbdare dacă vor să rezolve o problemă financiară legată de o moștenire sau un imobil care a aparținut sau aparține familiei.

Vineri, Scorpionii vor fi sentimentali și copleșiți de amintiri, mai ales dacă sunt pe punctul de a încheia o relație ori s-au despărțit de curând de partener.

Jupiter retrograd aflat în Scorpion și Neptun retrograd în ”casa Iubirii vor readuce în atenția Scorpionilor amintiri frumoase, planurile din trecut, promisunile și declarațiile etc și s-ar putea să aducă, pentru unii nativi, șansa unei împăcări.

În weekend, Luna va intra în semnul Scorpionului, alături de Jupiter și va fi în armonie cu planeta Venus, aflată în zodia Rac. Acest aspect este favorabil nativilor care doresc să își găsească jumătatea în străinătate sau care au o relație la distanță.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top