Connect with us
Horoscop săptămânal 21 - 27 mai 2018 Vărsător - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 21 – 27 mai 2018 Vărsător – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 21 – 27 mai 2018 Vărsător – Oana Hanganu. Vărsătorii își întâlnesc adevărata mare iubire sau, după caz, își recuceresc partenerul. La serviciu au mult de lucru dar sunt remarcați și apreciați de șefi.

Horoscopul săptămânii 21-27 mai 2018 pentru zodia Vărsător anunță succes în afaceri, dar și în dragoste pentru nativi, precum și o posibilă schimbare de casă ori afaceri de familie.

Săptămâna începe cu intrarea Soarelui în zodia Gemeni și în ”casa Iubirii” din astrograma Vărsătorilor, în ziua de luni, 21 mai. Aflat în Gemeni, Soarele va dinamiza viața sentimentală a Vărsătorilor și mulți nativi își vor găsi în această perioadă adevărata mare iubire sau vor reuși să își recucerească partenerul.

Marte, planeta Pasiunii și a Acțiunii, se va afla și în această săptămână în zodia Vărsător, ajutându-i pe nativi să aibă mai multă încredere în ei înșiși, iar acest lucru se va vedea în relațiile cu cei din jur.

Ziua de miercuri, 23 mai, va fi una foarte norocoasă, nativii reușind să își cumpere casa visată sau să facă schimbările dorite în actuala locuință. Va fi o zi norocoasă și pentru evenimente de familie, dar și pentru lansarea unei afaceri.

Ziua de joi, 24 mai, este cea mai importantă pentru viața sentimentală a Vărsătorilor pentru că atunci se va forma un aspect favorabil între Soare și planeta Marte, aflată în zodia lor. Acest aspect favorabil îi va ajuta pe nativii îndrăgostiți să ”spargă gheața” și să facă primul pas în relația pe care și-o doresc sau, după caz, să încerce să remedieze problemele din cuplu.

Ziua de vineri, 25 mai, le poate aduce Vărsătorilor vești bune legate de serviciu (de exemplu o promovare sau o primă sau o mărire de salariu). Dar tot vineri s-ar putea ca unii Vărsători să aibă responsabilități suplimentare în familie și, din acest motiv, să nu ajungă la un eveniment la care fuseseră invitați .

În weekend, unii nativi Vărsător vor fi nevoiți să meargă la serviciu pentru a nu rămâne cu restanțe pentru săptămâna următoare, dar efortul lor va fi apreciat de șefi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top