Connect with us
Ce aduce saptamana 22-28 august 2016 pentru fiecare zodie.

Știri

Horoscop saptamanal 22-28 august 2016. Scorpionii se vor distra

Fecioara

Saptamana aceasta este una a calificarilor. Fie ca ti se va propune de la serviciu sa participi la anumite cursuri, fie ca vrei sa te perfectionezi, conteaza ca esti pregatit sa faci asta. In ceea ce priveste familia, saptamana aceasta vei primi o vizita neasteptata din partea unei rude. Zile benefice: 25 si 26.

Balanta

Saptamana aceasta fa-ti o lista a prioritatilor, pentru ca economiile sa-ti ajunga pana la final. Nu fi zgarcit cu partenerul de viata, pentru ca de aici si pana la cearta poate fi un singur pas. Zile benefice: 22 si 23.

Citeste si: Horoscop Mihai Voropchievici pentru saptamana 22-28 august 2016

Scorpion

Aceasta saptamana va fi una a distractiei. Luni, marti si joi sunt zile incantatoare, asa ca incearca sa petreci mai mult timp cu persoana iubita. Fii pregatit sa-ti imparti timpul in mod egal intre partener si prieteni. Zile benefice: 23 si 24.

Sagetator

In primele trei zile trebuie sa te inarmezi cu multa rabdare, pentru ca vei primi foarte multe sarcini la serviciu. Din acest motiv, joi si vineri, din cauza stresului acumulat, poti rabufni fara sa fie cazul pe partener. Zile benefice: 27 si 28.

Capricorn

Este posibil sa fi nevoit sa faci un drum lung spre sfarsitul saptamanii. Chiar daca esti foarte ocupat incearca sa-ti gasesti timp sa-ti vizitezi sau macari sa-ti suni rudele apropiate. Zile benefice: 22 si 23.

Varsator

Aceasta saptamana este dedicata vietii de familie si gospodariei, insa esti nevoit sa te concentrezi si asupra job-ului. In ceea ce priveste sanatatea, sambata si duminica vei fi mai sensibil ca de obicei, asa ca ai grija. Zile benefice: 25 si 26.

Pesti

In aceasta saptamana vei gasi momentul potrivit pentru a-ti exprima parerile, care vor atarna mai greu decat crezi in ochii superiorilor. Asa ca fii atent sa exprimi lucrurile clar. Zile benefice: 28.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top