Connect with us
Horoscop săptămânal Oana Hanganu Capricorn 26 februarie - 04 martie 2018

Știri

Horoscop săptămânal 22-28 ianuarie 2018 Oana Hanganu – zodia Capricorn

Horoscop săptămânal 22-28 ianuarie 2018 Oana Hanganu – zodia Capricorn. Capricornii află secrete din trecutul unor persoane în care aveau încredere și relația cu acestea are de suferit.

Horoscopul săptămânii 22-28 ianuarie pentru zodia Capricorn le recomandă nativilor răbdare și discreție, odihnă și relaxare, rezolvarea restanțelor financiare sau profesionale și încredere în”steaua lor”.

În cazul Capricornilor, această săptămână nu este potrivită pentru acțiune, ci pentru relaxare și odihnă, în special după ce Marte va intra în Săgetător (în data de 26 ianuarie).

Aflat în Săgetător, Marte poate repune pe tapet vechi probleme sau restanțe pentru care Capricornii vor avea de găsit soluții. Sau poate scoate la iveală secrete din trecut, care vor afecta relația nativilor cu partenerul de viață sau cu unii colaboratori.

Dar până în 26 ianuarie, Marte se va  în casa Prietenilor și s-ar putea ca unii Capricorni să renunțe la anumite persoane în care aveau încredere.

Totuși, în primele zile ale săptămânii, atenția lor se va îndrepta spre familie, pentru că Luna se va afla în sectorul Casei și al familiei fin astrograma lor. Mai mult, va forma un aspect armonios cu Venus, planeta Iubirii, chiar luni, 22 ianuarie.

Zilele de miercuri și joi vor fi potrivite pentru comunicare, socializare, negociere și semnare de contracte de colaborare, asa cum indică aspectele favorabile formate de planeta Mercur cu Pluton și Jupiter.

Vineri, 26 ianuarie, Marte va intra în Săgetător și în  casa Trecutului din astrograma Capricornilor, iar sâmbătă, se va forma un aspect armonios între Lună și Venus. Pentru Capricorni, acest aspect va aduce vești bune legate de locul de muncă sau de sănătate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top