Connect with us
Horoscop săptămânal 22-28 ianuarie 2018 Oana Hanganu Gemeni

Știri

Horoscop săptămânal 22-28 ianuarie 2018 Oana Hanganu – zodia Gemeni

Horoscop săptămânal 22-28 ianuarie 2018 Oana Hanganu – zodia Gemeni. Gemenii trebuie să facă primul pas în relațiile care îi interesează. În cuplu, un prieten poate fi „mărul discordiei”.

Horoscopul săptămânii 22-28 ianuarie pentru zodia Gemeni anunță noroc și oportunități la care nativii „au acces” prin intermediul altora. În relații, li se cere să facă primul pas.

Planeta care îi patronează pe Gemeni este Mercur și, până la sfârșitul lunii, aceasta se va afla în zodia Capricorn, alaturi de Pluton și Saturn. Iar acest aspect astrologic le poartă noroc și le aduce resursele necesare sau sprijinul de care au nevoie pentru proiectele lor personale.

O astfel de zi foarte norocoasă va fi cea de miercuri, 24 ianuarie, când Mercur și Pluton vor acționa „în echipă”, în favoarea lor.

Gemenii pot primi, atunci, credite sau donații pentru a demara sau dezvolta un proiect sau pot primi bonusuri, comisioane sau alte recompense, la serviciu.

Ziua de joi va fi chiar mai norocoasă pentru că Mercur va fi în armonie cu Marele Benefic Jupiter, aflat în casa Profesiei din astrograma Gemenilor. Acești nativi pot fi promovați la actualul job sau își pot găsi un loc de muncă foarte bun, în care calitățile lor să fie puse, cu adevărat, în valoare.

Vineri, 26 ianuarie, Marte va intra în zodia Săgetător și în sectorul Mariajului și al parteneriatelor din astrograma generală a Gemenilor.

Marte le cere să facă primul pas în relații (sentimentale sau profesionale), să spună și să apere adevărul, să își susțină ideile și opiniile.

Totuși, Marte poate provoca și conflicte, ziua cea mai vizată fiind cea de duminică. Atunci, un prieten poate poate fi „mărul discordiei” în cuplu sau   Gemenii vor fi tentați să petreacă prea mult timp cu prietenii și prea puțin timp cu familia. Iar de aici, tot soiul de probleme…

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top