Connect with us
Horoscop săptămânal 22-28 ianuarie 2018 Oana Hanganu Rac

Știri

Horoscop săptămânal 22-28 ianuarie 2018 Oana Hanganu – zodia Rac

Horoscop săptămânal 22-28 ianuarie 2018 Oana Hanganu – zodia Rac. Racii au energie și ambiție pentru schimbări în plan profesional sau în stilul de viață, dietă sau rutina zilnică.

Horoscopul săptămânii 22-28 ianuarie pentru zodia Rac anunță o perioadă favorabilă în plan personal, cu prieteni și parteneri generoși, cu șefi și colegi amabili și multe cadouri, bonusuri sau donații.

Planeta Iubirii, Venus, aflată, din 18 ianuarie în zodia Vărsător, va accentua generozitatea Racilor și, în același timp, îi va ajuta pe nativi să beneficieze din plin de generozitatea altora.

În cuplu, armonia dintre Mercur și Pluton va permite anularea tensiunilor și rezolvarea oricăror probleme cu ajutorul comunicării, în special în jurul datei de 24 ianuarie.

În iubire, planetele Mercur și Jupiter vor amplifica sensibilitatea nativilor Raci și aceștia vor face declarații pline de romantism, în special în cursul zilei de joi, 25 ianuarie.

Vineri, 26 ianuarie, planeta Marte va intra în zodia Săgetător, unde va rămâne până în 17 martie. Pentru Raci, Marte în Săgetător va acționa în sectorul Profesiei din astrogramă și le va da nativilor mai multă ambiție și energie.

Până în martie, Racii vor fi ajutați de Marte să facă schimbările dorite în plan profesional, dar și în stilul de viață sau rutina zilnică. Acum ei pot începe să facă sport sau să își modifice regimul alimentar.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top