Connect with us
Horoscop săptămânal 22-28 mai 2017 Oana Hanganu Balanță. Previziuni astrologice pentru săptămâna care urmează pentru zodia Balanță.

Știri

Horoscop săptămânal 22-28 mai 2017 Oana Hanganu Balanță

Horoscop săptămânal 22-28 mai 2017 Oana Hanganu Balanță. Balanțele își găsesc un loc de muncă în străinătate. În cuplu, posibile probleme din cauza rudelor!

Pentru Balanțe, săptămâna începe cu Luna prezentă în „sectorul Parteneriatelor” din astrograma lor, alături de Venus și de Uranus și cu prezența lui Jupiter („Marele Benefic”) în semnul personal.

Venus este „planeta Iubirii” dar și „Micul Benefic” din astrologie,  iar Uranus este „planeta Schimbărilor neașteptate”.

Astfel, ziua de luni le poate aduce Balanțelor o nouă colaborare avantajoasă din punct de vedere financiar sau o veste bună legată de niște bani pe care Balanțele îi tot așteaptă pentru o colaborare din trecut.

Marți, Luna va ajunge în zodia Taur, unde se află, deja, planeta Mercur, ajutându-le pe Balanțe să obțină finanțări pentru proiectele personale.

În zilele de marți și miercuri, astrele sunt de partea Balanțelor care solicită un credit,  o sponsorizare sau o bursă de studii.

Joi, 25 mai, va fi Lună Nouă în zodia Gemeni și în „casa Străinătății” din astrograma Balanțelor, unde se află și Soarele, alături de Marte, „planeta Acțiunii”.

În acest context, Luna Nouă din 25 mai le poate aduce Balanțelor o veste bună legată de o bursă de studii sau de un loc de muncă în străinătate sau o invitație la un eveniment profesional organizat în altă țară.

Luna Nouă din 25 mai poate fi, pentru Balanțe, și un moment de schimbare radicală în viața lor. De exemplu, unele Balanțe vor hotărî să se mute în străinătate.

O astfel de decizie poate provoca o adevărată furtună în familie, mai ales în cazul nativilor care sunt foarte atașați de părinți sau locuiesc împreună cu aceștia. Ziua cea mai critică în acest sens este cea de vineri.

Pentru Balanțele care nu intenționează să se mute în altă țară, tensiunile din ziua de vineri se regăsesc în posibile probleme în cuplu datorate atitudinii pe care familia de origine a Balanțelor o are față de partenerul sau partenera lor de viață.

De altfel, relația Balanțelor cu familia trece printr-o perioadă de mari schimbări, de care este responsabilă planeta Pluton (planeta Schimbărilor profunde și a transformării), care se află în „sectorul Familiei și Căminului” din astrograma Balanțelor. Diplomația care îi caracterizează îi poate ajuta pe nativii Balanță și în relația cu rudele.

În weekend, atenția Balanțelor se va axa găsirea unor noi oportunități profesionale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top