Categorii Știri

Horoscop săptămânal 22-28 mai 2017 Oana Hanganu Capricorn

Horoscop săptămânal 22-28 mai 2017 Oana Hanganu Capricorn. Capricornii primesc vești bune legate de familie. În plan profesional, șansa le surâde: un nou job, o nouă carieră

Pentru Capricorni, prima zi din săptămână vine cu vești foarte bune legate de cineva din familie: o rudă apropiată se căsătorește, cineva drag află că va avea un copil sau un prieten din copilărie îi anunță că și-a găsit sufletul-pereche.

Luni, Luna, planeta Surprizelor, (Uranus) și  „planeta Iubirii” (Venus), se vor afla în „sectorul Familiei”, iar  Mercur,”planeta Comunicării”, se va afla în „sectorul Iubirii și al Copiilor” din astrograma Capricornilor.

Marți, Luna se va muta alături de Mercur, în „casa Iubirii” Capricornilor.

Nativii care iubesc pe cineva, în taină, își vor lua inima în dinți și își vor exprima sentimentele sau ei înșiși vor primi declarații de dragoste de la persoane care păreau că nici măcar nu îi observă.

Capricornii care au o relație vor pleca într-o călătorie cu persoana iubită sau își vor programa, acum, o vacanță în doi.

Joi, Luna se va muta în zodia Gemeni, alături de Soare și planeta Marte, influențând „sectorul Profesiei” din astrograma Capricornilor.

În seara zilei de 25 mai, va fi Lună Nouă în zodia Gemeni, care le poate aduce Capricornilor un job nou sau o veste legată de mutarea în alt departament.

Luna Nouă în Gemeni poate fi și începutul unei noi cariere pentru Capricorni sau al unei noi afaceri, psosibil legată de o activitate care era doar un hobby sau legată de copii.

Vineri, Capricornii pot provoca tensiuni la serviciu pentru că vor prea mult să aibă dreptate sau, dacă au funcții de conducere, pentru că vor să impună și altora disciplina personală și stilul lor de muncă.

În weekend, Luna aflată în zodia Rac îi face foarte sensibili și toată atenția Capricornilor se va îndrepta spre partenerul/partenera de viață.

Acest articol a fost actualizat la: 2017-05-18T17:15:00+03:00 17:15

Acest site foloseste cookies.

Read More