Connect with us
Horoscop săptămânal 22-28 mai 2017 Oana Hanganu Fecioară. Previziuni astrologice pentru săptămâna care urmează pentru zodia Fecioară.

Știri

Horoscop săptămânal 22-28 mai 2017 Oana Hanganu Fecioară

Horoscop săptămânal 22-28 mai 2017 Oana Hanganu Fecioară. Fecioarele promovează un examen ori îi conving pe șefi că merită o promovare sau o mărire de salariu.

Fecioarele vor avea noroc în prima zi a săptămânii: mai mulți bani în cont sau un cadou oferit de partenerul de viață.

Marți și miercuri astrele îi ajută pe nativii Fecioară să promoveze un examen ori să susțină, cu succes, un proiect sau lucrare în fața unui public sau a unei comisii de evaluare. Sau vor reuși să îi convingă pe șefi că merită o mărire de salariu sau o promovare.

Joi vor primi o decizie oficială care le va confirma succesul în plan profesional: Luna Nouă din 25 mai va avea loc în zodia Gemeni și în „sectorul Carierei” din astrograma Fecioarelor.

Dar Luna Nouă în „sectorul Carierei” poate însemna, pentru Fecioare, și stabilirea unor noi obiective profesionale și chiar orientarea către un alt domeniu de activitate.

În plan personal, lucrurile sunt mai complicate pentru că „sectorul Familiei” din astrograma Fecioarelor este patronat, acum, de Saturn, iar „sectorul Iubirii”, de Pluton.

Asta înseamnă că succesul profesional al Fecioarelor depinde de modul în care ele reușesc să gestioneze relația cu familia, astfel încât să nu li se reproșeze că  neglijează pe cineva.

Vineri, de exemplu, se va produce un așa-numit „careu” între Venus și Pluton, care amplifica tensiunile din familia Fecioarelor.

S-ar putea ca Fecioarele să aibă un eveniment important la serviciu, de la care nu pot să lipsească, dar tocmai atunci să fie nevoie de prezența lor acasă ori la un eveniment de familie.

Dacă în trecut Fecioarele ar fi ales, fără ezitare, evenimentul de familie, de data asta, alegerea lor va fi alta, spre uimirea celor apropiați.

De ceva timp, Fecioarele se află într-un proces de schimbare și nu mai acceptă să facă sacrificii pentru nimeni.  Propria persoană, propriile dorințe și propriul succes sunt prioritățile lor. Și nu-i rău deloc!

Schimbarea aceasta de atitudine se va observa și în weekend, când Fecioarele vor ieși în oraș cu prietenii, în loc să stea acasă și să își petreacă tot timpul liber făcând curat prin casă sau rezolvând problemele altora.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top