Connect with us
Horoscop săptămânal 22-28 mai 2017 Oana Hanganu Gemeni. Previziuni astrologice pentru săptămâna care urmează pentru zodia Gemeni.

Știri

Horoscop săptămânal 22-28 mai 2017 Oana Hanganu Gemeni

Horoscop săptămânal 22-28 mai 2017 Oana Hanganu Gemeni. Gemenii sunt vedetele zodiacului în această săptâmână. Luna Nouă le aduce oportunități extraordinare

Gemenii sunt vedetele zodiacului în această săptămână. Luna Nouă din 25 mai are loc în semnul lor și le deschide calea unor oportunități pe care ar trebui să nu le rateze.

Cu Marte, „planeta Acțiunii”, chiar în zodia lor, alături de Soare, Gemenii vor avea nu doar o mulțime de șanse, ci și energia necesară pentru a le fructifica. Și nu doar în această săptămână, ci și în săptămâna următoare.

Mercur, planeta care îi patronează, se  află în zodia Taur, unde va sta până în iunie și îi va face pe Gemeni să fie mai practici și mai realiști.

Gemenii vor analiza cu atenție propunerile și ofertele, chiar dacă ele vor veni din partea unor prieteni (așa cum e posibil să se întâmple luni) sau din parte unor persoane cu care au mai mai colaborat cândva (așa cum s-ar putea întâmpla marți și miercuri).

Joi, 25 mai, va fi cea mai importantă zi din această săptămână. La ora 21,30 va avea loc faza de Lună Nouă în zodia Gemeni.

Pentru nativii Gemeni, această Lună Nouă le va da inspirația și forța de a se schimba și de a-și schimba viața.

Vor fi amuzanți și fermecători, vor avea simțul umorului, se vor afla în centrul atenției și le va plăcea la nebunie asta. Vor avea multe  planuri și idei care își vor găsi, rapid, susținători.

A doua zi, însă, unii dintre acești susținători declarați vor face un pas înapoi, spre dezamăgirea Gemenilor care vor învăța o lecție:  să nu își facă planuri pe baza promisiunii altora.

Vineri, nici în cuplu situația nu va fi prea „roz”. Gemenilor le va sări țandăra din orice și vor fi convinși că doar ei au dreptate.

Dar, săptămâna se va încheia, pentru ei, într-o notă optimistă. Mercur, planeta care îi patronează va fi în „excelente relații” cu Neptun, aflat în sectorul Carierei din astrograma lor și le va aduce vești bune legate de schimbări în viața profesională.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top