Categorii Știri

Horoscop săptămânal 22-28 mai 2017 Oana Hanganu Scorpion

Horoscop săptămânal 22-28 mai 2017 Oana Hanganu Scorpion. Scorpionii trebuie să facă primul pas în relațiile de muncă și în cele personale. Astrele sunt de partea lor

Scorpionii încep săptămâna sprijiniți de astre în plan profesional: luni, Luna se va afla în zodia Berbec și în „sectorul Profesiei” din astrograma lor, alături de Venus, „Micul Benefic” din astrologie și de Uranus, „planeta Schimbărilor neașteptate”.

Scorpionii care își caută un loc de muncă trebuie să profite de această zi, să își actualizeze C.V.-ul, să își depună „candidatura” pentru job-urile care îi interesează și să contacteze companiile pentru care doresc să lucreze, chiar dacă acestea nu au posturi scoase la concurs.

Marte, planeta care îi patronează pe Scorpioni se află în zodia Gemeni, o zodie a comunicării. Scorpionii trebuie să facă primul pas și rezultatele nu se vor lăsa așteptate.

Marți, Luna se va muta în zodia Taur, care corespunde „sectorului Parteneriatelor” din astrograma lor, unde va rămâne până joi. În același sector se află, încă din 21 aprilie, Mercur, „planeta Comunicării”.

Iată încă un argument care îi poate motiva pe Scorpioni să facă primul pas în stabilirea unor relații de colaborare sau de muncă, în stabilirea unor parteneriate de afaceri sau în stabilirea ori consolidarea unor relații personale (inclusiv de iubire).

Joi, Luna se va muta în zodia Gemenilor, unde se află Soarele și „planeta Acțiunii”, Marte, care, de altfel, îi patronează pe Scorpioni.

Iar în seara zilei de joi va fi Lună Nouă în zodia Gemeni. Pentru Scorpioni,  Luna Nouă din 25 mai vine cu  un important ajutor financiar din partea familiei sau cu șansa de a demara o afacere de familie.

Ziua de vineri, însă, este marcată de „conflictul” dintre „Micul Benefic, Venus și planeta Pluton. Scorpionii care au în agenda săptămânii întâlniri de afaceri, negocieri sau interviuri pentru angajare, ar trebui să evite ziua de vineri.

Vineri, ei nu ar obține decât o mică parte din ceea ce își doresc sau discuțiile ar rămâne „în coadă de pește”.

Pentru Scorpionii care au, deja, un loc de muncă, recomandarea este legată  de evitarea discuțiilor cu tentă de bârfă, în capcana cărora unii „prieteni” vor încerca, vineri, să îi atragă.

Weekendul  le va aduce Scorpionilor vești de la un prieten de departe sau oaspeți neașteptați.

Acest articol a fost actualizat la: 2017-05-18T17:15:40+03:00 17:15

Acest site foloseste cookies.

Read More