Connect with us
Horoscop săptămânal 22-28 mai 2017 Oana Hanganu Taur. Previziuni astrologice pentru săptămâna care urmează pentru zodia Taur.

Știri

Horoscop săptămânal 22-28 mai 2017 Oana Hanganu Taur

Horoscop săptămânal 22-28 mai 2017 Oana Hanganu Taur. Taurii își apără interesele dar ar trebui să nu se certe cu șefii. Victoria obținută se va întoarce împotriva lor

Luni, Taurii ar prefera să se relaxeze, dar cum agenda lor este încărcată, se vor mobiliza,  vor trece la treabă și nimeni nu va avea ce să le reproșeze.

Marți și miercuri vor fi în formă, ajutați de Luna care va poposi în zodia lor, alături de Mercur, „planeta Comunicării și Afacerilor”.

Abia vor avea timp să respire dar vor reuși să ducă totul la bun sfârșit, chiar dacă va trebui să își ajute colegii sau să repare greșelile acestora.

Joi, Luna va intra în Gemeni și se va alătura Sarelui aflat, deja, aici din 20 mai și planetei Marte, aflată aici din 21 aprilie.

Soarele și Marte în Gemeni înseamnă pentru Tauri acțiuni încununate cu succes în plan financiar, asumarea unor riscuri și inițiativă în plan profesional, multă muncă și noroc de bani.

Iar joi seara, în zodia Gemeni, va fi Lună Nouă. Aceasta le va aduce Taurilor o veste bună legată de banii obținuți pentru munca lor. E vorba în primul rând de o mărire de salariu pe care probabil nativii au solicitat-o, motivat, cu ceva timp în urmă.

De altfel, până în iunie, Taurii vor fi puternic influențați de prezența planetei Marte în zodia Gemeni și în „sectorul Banilor” din astrograma lor: își vor apăra drepturile și interesele și, pentru că vor munci mai mult, vor cere să fie recompensați pentru asta.

Vineri, planeta Venus, care îi patronează pe Tauri, va fi „în conflict” cu Pluton, aflat în Capricorn. Pentru Tauri, asta înseamnă riscul de a se certa cu un șef sau cu reprezentantul unei instituții.

Ar fi bine ca Taurii să nu își programeze întâlniri importante în această zi, iar, la serviciu, să încerce să evite conflictele. Vinerea este ziua lor norocoasă, dar victoria pe care au acum s-ar putea întoarce împotriva lor nu peste mult timp.

În weekend vor primi destule invitații încât să nu se plictisească, dar ar fi bine să păstreze ceva timp și pentru odihnă pentru că săptămâna următoare va fi deosebit de solicitantă pentru ei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top