Connect with us
Horoscop săptămânal 22-28 mai 2017 Oana Hanganu Vărsător. Previziuni astrologice pentru săptămâna care urmează pentru zodia Vărsător.

Știri

Horoscop săptămânal 22-28 mai 2017 Oana Hanganu Vărsător

Horoscop săptămânal 22-28 mai 2017 Oana Hanganu Vărsător. Vărsătorii trebuie să nu aducă în discuție probleme din trecut. Doar așa pot evita tensiunile în cuplu

Vărsătorii au o agendă încărcată chiar din prima zi a săptămânii. Pleacă la drum, au telefoane de dat sau primesc multe informații pe care trebuie să le verifice și să le cuprindă în statistici sau alte documente de serviciu.

Seara, vecinii vin în vizită neanunțați, frații îi țin la telefon cu orele, persoana iubită ar vrea să discute despre viitorul relației, iar copiii au teme de făcut și nu se descurcă singuri.

Cam așa s-ar părea că va fi ziua de luni, pentru Vărsători.

Marți, agitația se mai potolește, dar  nu dispare în totalitate, pentru că apar probleme legate de casă, care trebuie rezolvate rapid.

De exemplu, s-ar putea să se defecteze ceva și intervenția unui meșter să fie necesară, sau s-ar putea ca Vărsătorii să afle despre o promoție care îi interesează și să aibă nevoie, rapid, de bani. Ziua de miercuri va fi asemănătoare, cu multe „chestiuni” de soluționat.

Joi, Luna va ajunge în zodia Gemeni, alături de Soare și de Marte, iar la ora 21,30 va fi Lună Nouă  în semnul Gemenilor.

Luna Nouă în Gemeni le poate aduce Vărsătorilor o nouă iubire sau (încă) un copil.

Pentru Vărsătorii care au, deja, o relație, Luna Nouă poate aduce un plus de pasiune sau o nouă atitudine față de partener/ă.

Vineri, Vărsătorii trebuie să nu readucă în discuția cu partenerul de viață probleme din trecut. Doar așa pot evita  certurile și reactivarea unor resentimente.

În weekend, Vărsătorii vor începe să respecte o dietă sau vor petrece mult timp în mijlocul naturii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top