Connect with us
Horoscop săptămânal 23-29 octombrie 2017 Berbec - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 23-29 octombrie 2017 Berbec – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 23-29 octombrie 2017 Berbec – Oana Hanganu. Berbecii singuri sunt atrași de relații în care primează atracția fizică. În cuplu, posibile probleme din cauza unor falși prieteni.

Horoscopul săptămânii 23-29 0ctombrie pentru zodia Berbec anunță pasiune în relații și noroc financiar, cadouri și recompense ori vești importante despre câștigurile partenerului de viață.

Vești bune pot primi și Berbecii care au solicitat sau vor solicita un credit,  o bursă de studii sau o finanțare pentru o afacere sau un proiect personal.

Toate acestea sunt favorizate de intrarea Soarelui în Scorpion, în dimineața zile de luni, 23 octombrie, zodie în care se află, deja, Jupiter (din 10 octombrie) și Mercur (din 17 octombrie).

În plan personal, prezența Soarelui alături de Jupiter și Mercur în zodia Scorpion va intensifica apetitul Berbecilor pentru relații în care primează atracția fizică.

Și asta pentru că Soarele, Jupiter și Mercur vor dinamiza sa a VIII-a din astrograma Berbecilor, care se referă la intimitate, sex, banii partenerului și avantaje obținute de la alții sau prin intermediul altora.

În cursul zilei de marți, 24 octombrie, Berbecii pot rezolva probleme juridice sau administrative ori pot promova un examen, iar miercuri se vor bucura de succes în plan profesional.

Tot miercuri, 25 octombrie, interesul excesiv al Berbecilor pentru carieră poate provoca tensiuni în cuplu, iar această tendință se va menține și în ziua de joi.

Vineri, 26 octombrie, în cuplu pot să apară probleme dacă Berbecii „apleacă urechea” la comentariile sau aluziile unor „prieteni” care nu sunt chiar așa de dezinteresați și sinceri cum vor să pară.

În weekend-ul 28-29 octombrie, Berbecii pot primi informații noi, care îi vor ajuta sa ia decizii legate de carieră, iar dacă vor onora o invitație, vor fi sufletul petrecerii sau vedeta evenimentului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top