Connect with us
Horoscop săptămânal 23-29 octombrie 2017 Capricorn - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 23-29 octombrie 2017 Capricorn – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 23-29 octombrie 2017 Capricorn – Oana Hanganu. Capricornii vor încerca să onoreze toate invitațiile primite,  să răspundă la toate mesajele sau să își facă timp pentru toți prietenii.

Horoscopul săptămânii 23-29 octombrie pentru zodia Capricorn anunță noi oportunități profesionale și noi prieteni, dar și câștiguri financiare suplimentare și succes la serviciu.

Câștigurile suplimentare pot veni și din colaborări profesionale cu foști colegi sau din proiecte în care Capricornii se vor implica ori vor fi atrași la recomandarea unor prieteni.

Iubirea nu se va număra printre marile priorități ale zodiei, așa cum vor fi, de exemplu, banii și familia.

Intrarea Soarelui în casa Prietenilor din astrograma Capricornilor în ziua de 23 octombrie va îndrepta atenția nativilor spre prieteni și cercurile sociale din care fac parte sau în care vor fi interesați să fie incluși.

Iar asta, cu atât mai mult cu cât în casa Prietenilor se află, din 10 octombrie, Marele Benefic Jupiter și planeta Comunicării, Mercur.

Dorința de socializare va fi la cote maxime în ziua de marți, 24 octombrie, când Capricornii vor încerca să onoreze toate invitațiile primite,  să răspundă la toate mesajele sau să își facă timp pentru toți prietenii.

Miercuri, 25 octombrie, Capricornii vor fi ajutați în carieră de prieteni sau, la actualul job, vor descoperi, cu surprindere, că au colegi-aliați de nădejde.

Joi, 26 octombrie, va fi o zi potrivită pentru scurte călătorii, iar în cursul serii, un eveniment la care vor lua parte va fi, pentru Capricorni, o excelentă ocazie de a intra în alte cercuri sociale sau profesionale.

Vineri, 27 octombrie, le poate aduce Capricornilor o primă la serviciu sau invitația de a se alătura unei organizații sau de a sprijini un proiect important.

În weekend-ul 28-29 octombrie Capricornii pot lucra la proiecte personale care cer creativitate, timp și răbdare, dar vor reuși să își administreze timpul și energia astfel încât să nu își neglijeze familia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top