Horoscop săptămânal 23-29 octombrie 2017 Gemeni – Oana Hanganu

19.10.2017
Horoscop săptămânal 23-29 octombrie 2017 Gemeni – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 23-29 octombrie 2017 Gemeni – Oana Hanganu. Gemenii vor rezolva o problemă legată de copii sau de relația cu autoritățile. În cuplu, banii pot deveni motiv de ceartă.

Horoscopul săptămânii 23-29 0ctombrie pentru zodia Gemeni pune accent pe viața profesională a nativilor și pe sănătatea acestora.

Astrele îi susțin pe Gemeni în obținerea unui job mai bun, în promovarea la actualul loc de muncă sau începerea ori extinderea unei afaceri pe cont propriu

În dimineața zilei de luni 23 octombrie, Soarele va intra în zodia Scorpion și în casa Profesiei din astrograma Gemenilor, acolo unde se află, deja, Marele Benefic Jupiter și planeta Mercur. Iar Mercur este planeta Comunicării și a Afacerilor și îi patronează pe Gemeni. Astfel, pentru Gemeni, se anunță o saptămână cu multe oportunități și împliniri.

Săptămâna va fi una favorabilă și în ceea ce privește starea de sănătate a Gemenilor, pentru că într-o astrogramă, casa Profesiei  este și casa Sănătății.

Cu Soarele și planeta Jupiter în casa Sănătății, Gemenii ar trebui să fie în formă maximă.

Succesul și veștile bune pot veni marți, 24 octombrie, dar ele vor fi însoțite de responsabilități suplimentare, pe care Gemenii nu vor ezita să și le asume.

Ziua de miercuri, 25 octombrie, le poate aduce Gemenilor o primă la actualul job sau vești bune de la partenerul de viață care obține o mărire de salariu sau un job mai bun.

Joi, 26 octombrie, ar fi mai bine ca Gemenii să nu meargă la cumpărături pentru că vor fi cheltuitori  și vor uita cu desăvârșire de lista de cumpărături completată acasă.

Vineri, 27 octombrie, Gemenii pot rezolva o problemă legată de copii, problemă care implică relația cu autoritățile sau care este legată de școală.

În weekend-ul 28-29 octombrie, cheltuielile excesive ale Gemenilor pot provoca discuții în cuplu, dar nativii vor ști să calmeze situația și să readucă pacea în familie.