Connect with us
Horoscop săptămânal 23-29 octombrie 2017 Leu - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 23-29 octombrie 2017 Leu – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 23-29 octombrie 2017 Leu – Oana Hanganu. Leii se mută în casă nouă sau își redecorează locuința. Cei care au nevoie de bani, pot primi credite în condiții avantajoase.

Horoscopul săptămânii 23-29 0ctombrie pentru zodia Leu pune accent pe relațiile cu rudele, pe dorința nativilor singuri de a-și întemeia o familie și pe rezolvarea unor probleme legate de casă.

În această perioadă, Leii vor fi mai nostalgici, vor dori să viziteze casa părintească și locurile unde au copilărit, să refacă legăturile cu vechi prieteni și să nu rateze evenimentele de familie importante.

Astrele îi ajută, acum, și pe Leii care vor să își schimbe locuința sau să sau să investească în case ori terenuri.

Toate acestea se datorează intrării Soarelui în zodia Scorpion și în casa Familiei din astrograma Leilor, în dimineața zilei de 23 octombrie.

Acolo se află, deja, Marele Benefic Jupiter (din 10 octombrie) și Mercur, planeta Comunicării (din 17 octombrie).

Ziua de marți, 24 octombrie, este norocoasă pentru Leii care au nevoie de un credit sau care trebuie să facă rost de bani pentru niște urgențe în casă.

Miercuri, 25 octombrie, negocierile pentru un contract de muncă sau de afaceri vor ajunge într-un impas dacă Leii vor dori, cu orice preț, să aibă ultimul cuvânt.

Pentru ceilalți nativi, ziua poate fi tensionată la serviciu, tot din cauza orgoliilor. La fel va fi și joi, dar veștile bune legate de sănătatea părinților sau a altei rude apropiate vor aduce bucurie în sufletul nativilor.

La locul se muncă, tensiunile se vor meține și în prima parte a zilei de vineri, 27 octombrie, pentru ca, spre sfârșitul programului, toată lumea „să cadă la pace”.

Poate și pentru că Leii vor fi mai preocupați de weekend-ul care se apropie și de relația cu persoana iubită, după ce Luna va intra în casa Mariajului din astrograma lor (la ora 15,58).

Sâmbătă, 28 octombrie, Leii își vor vizita părinții, iar duminică vor opta pentru o zi în compania persoanei iubite și a copiilor.

Pentru Leii singuri, weekend-ul (în special ziua de duminică) va veni cu multă distracție și cu o dragoste la prima vedere.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top